Lite SSL innebandy på annandagen.

Var och kikade lite SSL mellan Mullsjö och Warberg i år igen. Jämför jag med matchen mellan de 2 lagen ifjol så var detta en riktigt bra match, ifjol en riktigt sunkig match med 2 lag utan självförtroende men idag var det fart och rolig, tuff match.

Mullsjö är klart bättre än tabellen visar, men de har en akilleshäl som de haft i alla år jag sett dem spela. De tar inte skitjobbet framför kassen, de är ju unga och rätt små och snabba många av spelarna men de måste våga gå in på kasse lite mera och inte bara lira boll, man såg det klart och tydligt flera gånger när de har skottläge efter lite bra bollrull så kan motståndarnas målvakt bara sätta sig och lätt plocka skotten. Warberg hade minst 1 på kasse ibland 2 st och då blev det livsfarligt.
 
Samt att Gillek för fan borde släppa boll lite mer och inte spela 90 tals innebandy där man tar in bollen i hooken och springer runt runt med den, det sabbar hela den linan, man såg när han fick boll i andraläget och inte i uppspelsfasen att de skapade direkt farligheter och han fick avsluta (missade 3-4 lägen men gjorde 1 mål) och där kom han helt till sin rätt och inte som en sengångare som ska krama boll, nä släpp bollen Gillek för fan och lita på dina kedjekamrater de fixar att lira bollen till dig utan problem
 
Warberg då, jo de blixtrade till då och då, men vissa spelare helt osynliga, Tiitu storvärvningen, var han ens med idag? Defensivt var de jävligt tighta men man saknar glansdagarna när Emanuelsson, Canerstam och Svensson lekte innebandy för så bra lär det nog inte bli igen. Men stabil insats bakåt och förlusten i sudden kom ju på utvisning så inte så mycket att säga om.

4-3 i sudden vinner Mullsjö med, efter att ha fått spela 4 minuter Powerplay från 19.41 i 3e perioden och även i sudden då.

Bäst i Warberg var Kimmo Eskelinen som fick lätt bomba in ett inslag i första perioden och det är lite kul att jag säger till polaren som jag kikade matchen med att oj de markerar inte Kimmo nu kommer det smälla och 5 sekunder senare tackar han och drar in bollen i hooken och sätter den under ribban bakom en chanslös Qvisth i hemmakassen. Mais gör er läxa bättre och ha koll på vilka ni möter, alla vet väl att Kimmo har en bra bössa?

Matchen var tutt stundtals och bl a fick Gillek en skön bentackling som jag kände borde gett 5min och inte bara 2, men de stackars domarparet fick mycket skit från båda lagen och en del i publiken (mest warbergs publik på 10 pers). I pausen mellan andra och tredje gick kaptenerna med in i domarrummet (vad fan då för?) och jag kan ju lätt gissa vad som sades.

-ni måste höja nivån nu ni blåser ju sönder matchen (kaptenerna framför alla warbergs då de klagat som fan under matchen)
-vi tycker vi har en lagom nivå (domarna)
-det tycker inte vi (kaptenerna)
- ok vi ska höja nivån (domarna)

Ungefär så lär det ha låtit skulle jag tro då domarparet inte blåste för något i princip och släppte låsningar hit och slag dit då de förmodligen ville göra kaptenerna till lags.

Jag tycker domarna skulle tagit snacket kort på banan med kaptenerna och kört sin nivå matchen ut även om den var lite låg men att ändra mitt i matchen fixade dem inte tycker jag i alla fall. Det blev bara sämre då.

Tyvärr mycket om domarna men ibland blir det så.

Spelarbetyg från mig.

*** Kimmo Eskeleinen Wic (1 mål och ständigt farliga genomskärande passningar som wic borde gjort flera mål på och inte massa indianare som det ibland kan bli :) )

** Sebastian Palmqvist Mais (rörlig och snygga dragningar och bra både offensivt och defensivt, borde få ännu mer boll tycker jag.)

* Joakim Andersson Wic (svårt att hitta en tredje men jag tycker Jocke spelade smart och gjorde ett bra jobb på centern, även flera av de unga i Mais var bra men har för dålig koll på vad de heter).
 
Ja detta var min åsikt i alla fall, antar att alla inte håller med men det var en kul och underhållande match.

Bättre sent än aldrig summering sista omgången före jul i div 1.

Matcherna i helgen som var slutade såhär.
2012-12-22   
Fröjereds IF - IBF Älvstranden 6-7
IK SödraDal - IBK Vänersborg 8-3
Olofströms IBK - Hovshaga AIF 5-2
IBK Vöikers - Sportlife Kungälvs IBK 5-3
 
Fröjereds match rapporterade jag om tidigare där gästernas rutin fällde avgörandet o de tog kampen framför kassen bättre och på så sätt fick 4 enkla mål och höll undan trots att de gick på knä sista perioden och såg riktigt slitna ut.
 
SödraDal dunkade in 2 snabba mål medans Vänersborg satt kvar i bussen? Skämt o sido men åker man så långt får man fan vara med från början och inte ge hemmalaget självförtroende. 4-0 stod det redan efter ca 14 minuter in i första perioden och då kunde hemmalaget spela hem 3 lätta poäng. Själv trodde jag att Vänersborg skulle kriga på och sno en poäng, inte direkt vad som hände.
 
Olofström blandar och ger, denna matchen var de effektiva och vinner första perioden med 1-0 trots 3-7 i skott för att nämna något. Matchen avgör de i början av 3:e när de gör 2-1 och 3-1 på några få minuter och tar hem en skön 3p med 5-2. Om det var Hovshaga som gjorde en dålig insats eller om det var Olofström som var bra har jag ingen aning om men 3 viktiga poäng i alla fall till Olofström.
 
Vöikers vann mot Kungälv och det var som jag trodde faktiskt, hade själv tippat Vöikersseger. Kungälvs form är inte imponerande även om de i denna matchen var med i 2 perioder då det bara stod 1-1, många förluster i rad nu.
 
Tipstävlingen då:
 
David: 1p på seger för Vöikers, matchen mot Warberg räknar jag inte då de andra två inte hann tippa den.
Totalt: 41 poäng
 
Johan: 1p på SödraDal mot Vänersborg.
 
Totalt 34 poäng
 
Thorbjörn: 1p på Olofströms seger mot Hovshaga.
 
Totalt 41p

Uddamålsförlust för Fröjered mot Älvstranden!

Ja det brukar vara jämna underhållande matcher lagen emellan och även detsamma idag.
 
Kan kortfattat skriva att Fröjered fick göra snygga mål och Älvstranden utnyttjade lätta lägen där Fröjereds backar inte var på tå alls utan hela 4 petmål framför mål fick gästerna göra och det är 3 för mycket. Folk hyllade inställnignen i försvaret mot Warberg och då undrar jag vart var det försvarsspelet idag för det fanns det inget bra försvarsspel och det gäller ju självklart inte bara backarna. Alla på banan är ju delaktiga i försvarsspelet såklart.
 
Framåt såg det mycket bättre ut än på länge, förstafemman var riktigt bra och de tre bästa idag var Jennifer, Sara och Linn. Men även andra skapade otroligt många vassa lägen och speciellt när Mikaela Svensson gick upp för hon är 10 ggr bättre framåt än som back så fick de mer fart i kedjan.
 
Tyvärr så blev det förlust, trots att älvstranden med några sjuka och skadade bara bara kunde/ville ställa 2 femmor och jag tror inte de var vana vid att gå på så kort om folk då de fullständigt gick på knä i sista perioden men ändå kunde de hålla undan mycket tack vare sin målvakt som gjorde flera fina räddningar på slutet.
 
6-7 slutade matchen och nu är det 5 p upp till strecket för att hänga kvar.
 
Alla man pratar med säger samma sak att Fröjered är för bra för att åka ur och det har jag sagt hela tiden, laget kan slå alla lag i serien men man måste ju tänka innebandy också och inte bara tuta och köra.
 
Jag tänker på ett speciellt läge där jag som tränare hade gått in och sagt nu jävlar lirar vi "fegbandy" och sargar ner. Det är vid ledning 4-2 i första perioden och inte många minuter kvar tills pausvilan vilket är otroligt psykologiskt skönt att kunna gå till paus med ledning och isället bara hålla i och spela safe. Istället trycker laget på för fullt och släpper till en spelvändning nästan direkt och det rasslar till 4-3 och sen ett enkelt misstag och det står 4-4. TÄNK på att ni måste VÄRDERA poängen och inte bara tuta på i 100 framåt, det är min tanke i alla fall. Jag har inte sett alla matcher i år men vad jag hört av flera på läktaren som sett i princip alla hemmamatcher säger att det alltid ser ut så och det är därför laget tappat flera matcher i slutet, så kanske man ska ta sig en funderare på det över julen att det nu är dags att börja spela "taktiskt" och inte bara full fart framåt? Vad vet jag.......
 
Kul match att se var det ju i alla fall, riktigt snygga mål och framspelningar, trist med förlust dock.
 

Tipstävlingen omgång 13.

Veckans matcher med start idag på match 1.
 
2012-12-20   
Warberg IC - Pixbo Wallenstam IBF Se matchinfo
2012-12-22   
IBK Vöikers - Sportlife Kungälvs IBK Se matchinfo
Olofströms IBK - Hovshaga AIF Se matchinfo
IK SödraDal - IBK Vänersborg Se matchinfo
Fröjereds IF - IBF Älvstranden Se matchinfo
 
 
Mina tankar om matcherna.
 
Match 1.Allt annat än hemmaseger är ju en stor skräll. Tips 9-3
 
Match 2. Hyperviktig match runt nedflyttningsstrecket, Kungälv har en dålig formkurva och ännu en lång resa. Tips 6-3
 
Match 3. Olofström har åkt på några tunga smällar det sista och får kämpa desperat för att vända trenden vilket jag ändå inte tror de fixar idag mot ett starkt kollektiv i Hovshaga så länge gästerna inte "sitter kvar i bussen". Tips 2-5
 
Match 4. SödraDal är defensivt stabila och det är även Vänersborg så här tror jag på en tight målsnål match där laget som gör minst misstag vinner, dock tror jag på oavgjort. Tips 3-3
 
Match 5. En otroligt underhållande match ifjol där Fröjered vann med 8-7 efter att lagen turats om att ha ledningen. En repris i underhållning på lördag hade jag gillat, ska själv kolla tänkte jag. Tror det blir en jämn match. Tips 4-4
 
Då ingen av herrarna tippat Warberg mot Pixbo stryker jag den från tävlingen.
 
 
Johan tippar följande.
 
Match 2 5-6
Match 3 3-4
Match 4 6-2
Match 5 4-4
 
Thorbjörns tips nedan.
 
Match 2: 4-4
Match 3: 5-4
Match 4: 4-6
Match 5: 6-3

Summering tipstävlingen omg 12.

Nu ska vi summera ihop helgens matcher.
 
David tippade 4-4 och drog in en 3p spik på Hovshaga mot Kalmarsund, kändes faktiskt som ett solklart kryss måste jag säga då lagen är jämna. Hade även 5-5 på Älvstranden mot Pixbo men det blev tyvärr 5-4 så andra spiken gick jag bet på där men nära var det. Även 1p på Warberg, SödraDal och Engelholm och Kalmarsunds seger mot Vöikers så totalt hela 7p denna omgången. Totalt 40 poäng.

Thorbjörn tippade rätt tecken på alla matcher utom krysset mellan Hovshaga och Kalmarsund så han drar in 5 goa poäng.Totalt 40 p även på Thorbjörn.
 
Johan tippade 5-5 på sista matchen mellan Kalmarsund och Vöikers, jag fick den på facebook lite sent och glömde uppdatera den här på bloggen men fel då det blev 3-2 även om krysset låg nära till hands. Totalt fick han in poäng på, Warberg, Älvstranden, SödraDal, alltså 3p denna omgången och totalt 33. Kom igen nu Johan så vi inte drar ifrån för mkt. :) Vi vet ju hur fort det kan gå för det var inte så länge sedan Thorbjörn låg ett gäng poäng efter.
 
Viktig helg som kommer för många lag, kan väl egentligen säga att alla lag har något att spela för även Engelholm som kan gå ikapp Warberg om de börjar darra, inte så troligt med så bred och bra trupp men men...
 

Summeringdiv 1 s omg 12.

då ska vi se hur det gick, många matcher som spelades.
 
2012-12-12   
IBF Älvstranden - Pixbo Wallenstam IBF 5-4
Hovshaga AIF - FBC Kalmarsund 4-4
2012-12-15   
FBC Engelholm - Sportlife Kungälvs IBK 14-5
Fröjereds IF - Warberg IC 5-6
Olofströms IBK - IK SödraDal 1-6
2012-12-16   
FBC Kalmarsund - IBK Vöikers 3-2
 
Hovshaga mot Vänersborg blev alltså inställd, har ej hört om nytt datum än.
 
Lite kort om matcherna då.
 
Jämnt som väntat i Göteborgsderbyt, inga direkta överraskningar i Pixbos lag heller vad jag kunde se. Jag själv hade 5-5 så var nära spiken där.
 
Hovshaga mot Kalmarsund var också en väntad  jämn match där jag själv tippade 4-4 och det kändes ruggigt bra.
 
Engelholm krossade Kungälv och det var ju väntat med seger men siffrorna rann iväg mer än jag trott.
 
Fröjered var nära, men lik förbannat 0 poäng, känns återigen lite trist då de tappat sjukt många matcher i slutet, sitter det i huvudet i år? Warberg var lite i gungning och kan seriens bottenlag störa dem borde väl de flesta lagen kunna tycker man. Dock tycker jag Fröjered är klart bättre än tabellen visar.
 
SödraDal vann också väntat måste jag säga och de verkar ha hittat sin starka defensiv från ifjol.
 
Jämn match mellan Kalmarsund och Vöikers.
 
Summan denna omgången är att bottenlagen är nära men får ändå stryk, (Fröjered, Pixbo, Vöikers) lite typiskt faktiskt. Än är det stor spänning i serien och fortfarande många jämna matcher vilket är grymt kul.
 
Ska summera tipsen i nästa inlägg senare under måndagen.

Så mycket bättre, bästa omgången någonsin!

Ni har väl inte missat lördagkvällarnas nöje på tv 4? Kanske är ni ungdomar ute och festar och inte sitter vid tvn men det borde ändå vara ett perfekt förfestarprogram.
 
Tänkte lista mina fem favoriter från programmet, tar inte med duetterna.
 
1. Maja Ivarsson (The Sounds) I want ya (bra ljudkvalite men inte från programmet).
Sjukt grym låt som passar perfekt i "the sounds melodi", mycket bättre än originalet.
 
http://www.youtube.com/watch?v=o2U8ZhvsZNY
 
2.Darin "En apa som liknar dig.
En gammal godinglåt som jag alltid gillat, klart vassare även om originalet är bra.
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=3jkdBzXJOIQ
 
3.Magnus Uggla "Jag skiter i America"
Grym Uggla klassisker med en historik då han hade lite planer på en USA karriär.
Inte i närheten av originalet men Uggla gör den jävligt bra.
 
http://www.youtube.com/watch?v=BGTBgq5gLNA
 
4. Miss Li "Här kommer natten"
En grym låt där hon sopar Pughs version utan tvekan, en grym tjej som jag gillat mer och mer ju längre programmet gått.
 Fanns inte någon version att  hitta från programmet.
 
http://www.youtube.com/watch?v=yV2dMYhchZw
 
5. Darin "Stockholm"
 
http://www.youtube.com/watch?v=c_20CfN1cd0&playnext=1&list=PLL9nZtwn0gN0u-fuTE4hxBRSLrGK4DGJu&feature=results_video
 
Finns många fler men kör de här som topp 5.
 
 
 
 
 
 
 
 

Snöoväder i helgen!

Och med det helt rätt inställda matcher, när jag var tränare så ville jag ta det säkra före det osäkra. Att chansa och ge sig ut på halvdåliga vägar för att spela lite innebandy tycker jag är meningslöst. Vädret blir alltid bättre så flytta hellre matchen så ingen kommer till skada i trafiken. Ta hand om er där ute.
 
Hovshaga mot Vänersborg är inställd och i Tidaholm är det mycket snö så jag är tveksam på att Warberg kommer hit idag.
 

Warberg kom fram och det ska sägas att vädret blev bättre på eftermiddagen än vad det var på morgonen.
 
Fröjered var nära skräll eller nära och nära, de ledde efter 13 minuter in i tredje men på 4 minuter hade Warberg vänt på steken. Det är lite typiskt för just topplagen att i princip alltid vända på steken när det väl gäller och precis lika typiskt för bottenlagen att tappa när det väl gäller. Ifjol hade Fröjered de marginalerna på sin sida i år tvärt om, hoppas poängen börjar rulla in för om jag citerar mig själv för 2 år sedan när jag tränare Fröjered så stod det såhär i lokaltidningen "för många hedersamma förluster så åker man ur serien". Jag tycker laget är mycket bättre nu än för 2 år sedan då samma spelare blivit 2 år äldre och många hade inte testat på spel i div1 då och de ska allt greja det men poängen måste börja komma.
 
Engelholm piskade upp Kungälv rejält och SödraDal vann stabilt.
 
Dagens matcher slutade såhär.
 
2012-12-15   
FBC Engelholm - Sportlife Kungälvs IBK 14-5
Fröjereds IF - Warberg IC 5-6
Olofströms IBK - IK SödraDal 1-6

Tipstävlingen omgång 11 och 12.

De här matcherna spelas i veckan.
 
2012-12-12   
IBF Älvstranden - Pixbo Wallenstam IBF Se matchinfo
Hovshaga AIF - FBC Kalmarsund Se matchinfo
2012-12-15   
Olofströms IBK - IK SödraDal Se matchinfo
Fröjereds IF - Warberg IC Se matchinfo
FBC Engelholm - Sportlife Kungälvs IBK Se matchinfo
Hovshaga AIF - IBK Vänersborg Se matchinfo
2012-12-16   
FBC Kalmarsund - IBK Vöikers Se matchinfo
 
 
Många viktiga matcher spelas i veckan och flera 6 poängsmatcher.
 
Tippar följande.
 
Match 1. Piraterna vann stort senast mot Olofström, men är det någon match Pixbo vill vinna så är det denna. Skulle inte fårväna mig och gästerna ringer ihop några spelare kan stärka upp laget inför detta derbyt, jag tror det blir en jämn fight. I skrivande stund dagen före matchen har inte Pixbo lagt in någon laguppställning, avdelning mörkning? Tips 5-5
 
Match 2. Även här 2 lag som verkar ganska jämna, mycket svårtippat, hemmaplan är ju alltid en fördel. Tippar ändå oavgjort här också. Tips 4-4.
 
Match 3. Här känns faktiskt bortalaget mer stabila och även om det är lite av "Sydderby" så tror jag på bortaseger här. Tips 3-5.
 
Match 4. Fröjered är ju i desperat poängbehov men det är egentligen inte i denna matchen poängen måste rulla in även om det är välbehövligt. Här räcker tyvärr inte laget till mot Warbergs 3 starka linor. Tips 3-8
 
Match 5. Sportlife började bra som nykomlingar ofta kan göra men nu har förlusterna börjat rulla in och nu behöver de rycka upp sig om de ska motbevisa mig då jag sagt att de kommer åka ur, något jag fortfarande tror även om de gjort det mycket bättre än väntat, ännu en lång resa vilket inte de är vana vid efter att ha spelat i "spårvagnsserien" i många år. Tips 9-3
 
Match 6 Andra matchen på kort tid för Hovshaga men ändå några dagar emellan så de fått vila lite, det tycker jag känner mer optimalt än att inte haft match på länge som i Vänersborg fall där 1 femma spelade i ulaget mot Fröjered (seger 9-6) då Fröjered kom med i princip ett rena u-lag undantaget 1 back på 15 år och en av målvakterna även där 15 år. Ett resultat som jag tycker var bra från Fröjeredshåll faktiskt. Jag tror i alla fall att det är klar fördel för Hovshaga som vart igång och det gäller att Filipsson får igång sitt lag direkt och att de inte är ringrostiga. Tips 6-4
 
Match 7. Kalmarsund mot Vöikers, ja detta Vöikers som jag inte riktigt kan få grepp på om de är bra eller dåliga och de verkar ha en otroligt stor skillnad mellan sin högsta och lägstanivå. Jag tror ändå på hemmalaget som för några dagar tidigare spelat match och är igång. Tips 7-5
 
 
Thorbjörn tippar följande rad.
 
IBF Älvstranden - Pixbo Wallenstam IBK 6-4
Hovshaga AIS - FBC Kalmarsund 4-5
Olofströms IBK - IK SödraDal 2-7
Fröjereds IF - Warbergs IC 4-7
FBC Engelholm - Sporlife Kungälv IBK 8-3
Hovshaga AIS - IBK Vänersborg 5-5
FBC Kalmarsund - IBK Vöikers 7-5
 
 Johan var lite sen att tippa men.
 
Älvstranden - Pixbo 8-3
Hovshaga - Kalmarsund 3-5
Olofström - SödraDal 3-7
Fröjereds IF - Warberg 3-12
Engelholm - Kungälv 0-6
Hovshaga - Vänersborg 4-4
Kalmarsund - Vöikers ?-? Saknas
'

Summering tipstävlingen omg 11.

Ja det var ju en halv omgång bara i helgen men så här blev det.
 
2012-12-08   
Pixbo Wallenstam IBF - IK SödraDal 3-6
2012-12-09   
FBC Kalmarsund - Sportlife Kungälvs IBK 6-3
IBF Älvstranden - Olofströms IBK 10-1
 
Enda som gör att man rycker lite på ögonbrynen är väl att Piraterna fullständigt bombarderar sönder Olofström med hela 10-1, i bottenkampen kan det vara mycket illa att förlora så stort då många lag kommer fightas om 7-8 platserna.
 
Till tipstävlingen då.
 
David var nära spik på match 1 och hade tippat 3-5 nära som sagt, hade även 6-2 på match 2 så nära även där och i match 3 5-3. Totalt 3 poäng i helgen på 3 matcher vilket är bra.
 
Thorbjörn hade 2-5 på match 1, 4-2 på match 2 och 6-3 på match 3 och även han får 3poäng.
 
Johan hade 3-4, 3-4 och 8-3. 2 poäng till Johan.
 
Totalt i tipstävlingen då.
 
Thorbjörn 35, David 33 och Johan 30.
 
 
 
 

Tipstävlingen omgång 11.

Sista omgången före det vänder. De här matcherna spelas i helge och sedan är det även lite vardagsmatcher, men kör helgens matcher nu.
 
2012-12-08   
Pixbo Wallenstam IBF - IK SödraDal Se matchinfo
2012-12-09   
FBC Kalmarsund - Sportlife Kungälvs IBK Se matchinfo
IBF Älvstranden - Olofströms IBK Se matchinfo
 
Match 1. Som vanligt en svårtippad match, jag gillar att tippa tighta matcher, tror rutinen och ålder avgör här. Tips 3-5
 
Match 2. Kalmarsund är bättre än tabellen tycker jag och de bör slå Kungälv hemma. Tipa 6-2
 
Match 3. Piraterna bör vinna om de har rätt inställning här. Tips 5-3
 
Thorbjörns tips.
 
Pixbo - Södradal 2-5

Kalmarsund - Kungälv 4-2
 
Älvstranden - Olofström 6-3
 
Johans tips.
 
Pixbo - SödraDal 3-4

Kalmarsund - Kungälv 3-4

Älvstranden - Olofström 8-3
 

Summering tipstävlingen omg 10.

Då har sista matchen spelats och det är dags att summera ihop poängen.
 
Matcherna slutade såhär.
 
2012-12-01   
IBK Vänersborg - IBF Älvstranden 3-3
Pixbo Wallenstam IBF - FBC Engelholm 5-4 SD
IK SödraDal - Fröjereds IF 4-3
IBK Vöikers - Olofströms IBK 1-8
2012-12-02   
Sportlife Kungälvs IBK - Hovshaga AIF 4-6
2012-12-04   
Warberg IC - FBC Kalmarsund 5-1
 
 
David fick ihop X på match 1 och 2 hade dock 1 mål för mycket på de båda matcherna men 2 poäng där, samt 1p på SödraDal och 1 p på Warberg. Totalt 4 poäng, en bra omgång.
 
Johan fick 2p, 1p på SödraDal och 1p på Warberg.
 
Thorbjörn fick ihop hela 6p då han återigen stänker in en spik, denna gången på Hovshagas seger med 6-4 mot Sportlife Kungälv. Frågan alla ställer sig, vem är han mannen, myten, Thorbjörn som ibland brilljerar med sina tips? :)
 
Totalt i tipstoppen då:
 
Thorbjörn 32p
David 30p
Johan 28p
 
Det svänger snabbt i toppen. :)
 
 
 

Matchflytt!

Enligt ryktena på byhålan så ska matchen mellan Engelholm och Fröjered spelas i Januari och inte nu på torsdag.

Summering omgång 10.

Så här slutade helgens matcher.
 
2012-12-01   
IBK Vänersborg - IBF Älvstranden 3-3
Pixbo Wallenstam IBF - FBC Engelholm 5-4 SD
IK SödraDal - Fröjereds IF 4-3
IBK Vöikers - Olofströms IBK 1-8
2012-12-02   
Sportlife Kungälvs IBK - Hovshaga AIF 4-6
 
 
Många jämna matcher blev det precis som väntat. Omgångens hoppsan stod ändå Olofström för som firade lilla julafton borta mot Vöikers, hela 8-1 på bortaplan imponerar stort, om det var hemmalaget som var sömnigt och under isen eller om det var bortalaget som var på topp har jag ingen aning om men bra gjort Olofström.
 
Pixbo har spelat upp sig ordentligt och de unga tjejerna verkar ha växt in i div 1 kostymen (klänningen) lite mera nu. Jobbig uddamålsförlust för Fröjered som inte får med sig poäng denna omgång när alla andra lag i botten tar poäng, det börjar se jobbigt ut och Fif har dessutom Warberg kvar att möta före serien vänder.
 
Hovshagas tränare tog till "turbyxorna" mot Kungälv och de verkade ha effekt då de vann en jämn match med 6-4 och tog viktiga poäng. Kan räkna med att Thomas Andersson i Kungälv letar upp det fulaste man kan ha på sig nästa gång de möts för att kontra. :) Bild hoppas vi på i så fall. :) Jag kan tipsa om de gamla televerket orangea jobbar brallorna om du kan få tag i sådana. :)
 
Tipset i nästa inlägg.
 
 

RSS 2.0