Dags för semifinal 2 mellan Pixbo och Warberg!

Imorgon Torsdag är det dags för semi-final 2 mellan Pixbo och Warberg. Första matchen var Pixbo hetast i början av matchen och det verkade som Warbergs vila gjort att de tappat bolltempot och de spelade riktigt dåligt med en massa slarv på mittplan och i egen zon. Pixbo kunde inte knyta åt säcken utan föll lite väl mycket hemmåt och lät Warberg ta över och vinna matchen och det som skillde lagen åt i slutet var att Warbergs vinnarskallar klev fram när det som mest behövdes. Magnus Svensson är född vinnare och han trampade runt en pixboback och fixade fram en straff som betydde 4-3 som "Bult" iskallt sprätte upp i krysset bakom en sprattlande Ågren. 
Sedan slarvade Warbergs toppspelare i boxplay och bjöd gästerna på 4-4 som Martin Dahlgren satte på en kontring.
Matchavgörandet kom genom Magnus "Bult" Larsson som vann bollen och la en pass till unge Hasselström som gjorde 5-4 med 30 sekunder kvar.

Warberg saknade bra spelare som Carnestam, Karlsson och Andersson, det märktes för så här dåliga har jag alrigg sett Warberg tidigare, måste ändå säga att det är grym att vinna när man spelar så dåligt men det handlar i grund och botten att det finns så många vinnarskallar i laget, något som gör att dem kommer ta guld i år igen. Jag har också en bra statistik, varje gång jag sett Warberg live har dem vunnit och jag har biljetter till matchen på måndag och även till finalen i Globen så man kan säga att det är klart me guldet för inte spricker väl min statistik?

I Pixbo var det inte många som var bra men Pekka Javala och Pettri Loukkanen visade hög klass och skapade en del farligheter tillsammans med jätten Henrik Delborn även om han inte fick så mycket utrymme utan det var dem kvicka finnarna som var klart bäst i bortalaget.
Får hoppas att några av de spelarna Warberg saknade är tillbaka på Torsdag, speciellt centern Joakim Andersson som är en av superligans snabbaste spelare, han saknades verkligen.

Till nästa år får Warberg en fin förstärkning, såg denne unge spelare när Färjestaden gästade Pixbo och han var då en av målskyttarna och visade att med det ruggiga skottet kommer han bli en stor tillgång för Warberg och förmodligen en framtida landslagsman.

Simon Nilsson kommer nästa år att spela i den blå tröjan i Sparbankshallen i Varberg.
image103

RSS 2.0