Em i felpass.

En kompis beskrev dam em såhär. Sverige har slagit 2 skitlag och brännt 2 straffar och blir hyllade som de vunnit guld, seriöst? Kan faktiskt bara hålla med, att gå ut i pressen o säga att Tyskland inte hade tillräckligt snabba spelare förstår jag inte, snacka om att bjuda på tändvätska. För mycket fokus på final o fullsatt Friends Arena istället för att ta en match i taget som är en go gammal klyscha.

Undra hur många som skiter i den matchen nu som köpt biljetter?

Själv så ser jag fram emot att se IFK Göteborg mot Helsingborg på söndag istället. Blir fullsatt och förhoppningsvis en del mål, jag håller inte på något av lagen utan åker dit för att se en kul match.

Nu drar innebandyn igång på allvar igen efter en lite lugnare period.

Sommarlov

Ja den här tiden på året mitt i sommaren så står väl de flesta bloggar och innebandysidor ganska stilla.
 
Det finns inte mycket att skriva om, håller själv på att slutföra det sista med jakten på nyförvärv åt Fröjereds if dam som jag hjälpt en del i vår/sommar. Tror säkert jag lagt en bra bit över 100 timmar på samtal med spelare osv. Det är kul när det börjar dra ihop sig.
Sen är jag ruskigt besviken och förvånad på vissa som inte ens kan höra av sig trots att de lovat det osv, sådant är ruskigt oprofessionellt måste jag säga. Hur svårt kan det vara att ge raka besked, det är det värsta jag vet, velande hit o dit, säg för fan ja eller nej eller vart skon klämmer, bättre det än att hålla på o komma med undanflykter som om man skulle bli sur om någon säger nej? Vissa säger nej andra ja, så funkar det ju.
 
En annan aspekt är alla talangfulla innebandyspelare, både tjej som kille som lägger av utan att ha ens kämpat något. Att vid minsta motgång bara sluta eller inte orka, jag tycker synd om de som inte har samma talang utan kämpar år ut och år in och inte kommer dit de vill, men sånt är ju livet. Jag önskar i alla fall att ni talanger kämpar på för talang är ingenting utan hård träning och mental styrka att komma över små hinder och inte ge upp vid minsta motgång i livet.
 
Sista blir en provträning i slutet av Juli och sedan är förhoppningsvis truppen komplett och laddningen för damlaget inför säsongen, jag tror de med lite flyt och skärpa kan nå ett SSL kval.
 
Själv så kommer jag inte se så mycket av Fröjereds matcher i år då jag kommer träna Falköpings herrar, men den 5oktober är en spelfri dag och då kommer jag se matcherna som går i Arena Skövde.
 
Jag är faktiskt riktigt sugen på att se Lockerud vs Lidköping i div 1 herr premiären den 14 september, men vi har lagfest samma dag så det blir nog inte så lätt, det hänger på när festen börjar.
 
För att förtydliga lite så innebär lagfest att umgås med lagkamrater/tränarkollegor och ha roligt t ex tävlingar, uppträdanden mm, inte att supa sig svinfull och röja. Speciellt då det kommer vara minderåriga med.
 
 
 

Då var det dags igen!!!!

Ännu ett damlag drar sig ur, denna gång div 1 norras Skellefteå, laget som kom 2a ifjol i div 1 norra.
 
Så här står det på innebandy.se
 
Tragiskt tycker jag. 11 lag blir det kvar i serien.
 
http://www.innebandy.se/sv/Nyheter/TavlingDomare/Damer-Div-1-Norra-spelas-med-elva-lag/
 
 

RSS 2.0