Stiltje som vanligt denna tiden på året!

Ja nu händer inte mycket inom innebandyn, serien och kvalet är slut. Har varit 2 provträningar där vi haft några nya som dykt upp, skulle varit några till men de hade någon form av orsak till att inte dyka upp.

Dock brukar det vara så enkelt att om man verkligen vill så kan man, så de som har halvtveksamma återbud lär inte dyka upp om jag får gå på min egen magkänsla.


Skövde missade kvalet och Tranemo vann sitt!

Att Tranemo skulle nå div 1 var väl alla ganska säkra på då de vann stort borta och även hemma vann de relativt enkelt.
 
Skövde var med i sin match ca halva matchen men kunde inte stå emot utan Engelholm vann med stora siffrorna 11-5. Så Skövde får jobba på, personligen tror jag detta var deras år och de kommer få det tuffare nästa år då många av mittenlagen kommer höja sig och serien kommer bli ett getingbo. Skyttekungen Franzén ska sluta men enligt vad jag hört har han slutat flera gånger tidigare, kan det vara ett knep för att slippa köra fys i sommar? :)
 
 
 
Sandared har enligt ryktena fått tillbaka 3 f d div 1 spelare, ryktas om Kettil från Alingsås, Gabbe och en av bröderna Proohf (Mikael?) från Borås IBF och även Vincent Sohlström (mv) från IBF Göteborg.
 
Blir det så och de inte tappar någon av sina topp 10 spelare får Sandared ett intressant lag, men man vinner ingen serie på pappret har ju visat sig tidigare.
 
 

bojkott av aprilskämt i år!

Alla kör ju sina aprilskämt mm, men i år har jag inget nytt att komma med. Bästa någonsin var när jag och Göte Rosth drog ett skämt vi förberett i någon månad före om att vi båda skulle träna Surtes damer och de skulle få nationellt innebandygymnasium och ny hall mm och vi skulle göra en jättesatsning mot SSL.

Det gick väldig många på måste jag säga. Det tråkiga med det hela var att Surte lade ner damlaget i div 1 samma dag, men positivt för Fröjered då de fick gratisplatsen och har sedan 2010 hållit sig kvar i div 1 på damsidan.

Lite siltje på bloggen nu men nästa helg är det kvalreturer i kampen för en div 1 plats. Tranemo känns redan klara efter storsegern borta, Skövde kommer få slira hårt för sin div 1 plats, jag är lite kluven om de fixar det, får återkomma med en mer närmare analys om det.


RSS 2.0