Flyttdax!!!

Så börjar det så smått närma sig för ännu en flytt suck. Det känns som jag flyttat hur många gånger som helst sista 10 åren och när jag börjar räkna på det så kommer jag upp i en del flyttar. Det tråkigaste är att jag lämnar min lägenhet som jag bott i sedan december 2003. Har lagt ner mycket pengar på att få den som den är nu och jag trivs grymt bra men jobb och lite annat gör att jag och Lisa flyttar till Vänersborg där vi kommer bo i ett 2 vånings gavelradhus. Det blir mycket smidigare med barnvagnen och liknande att slippa trapporna. Alingsås kommer alltid vara "hemma" för mig efter att ha bott där sedan man föddes med undantag för ett par flyttar ut från kommunen. Drömmen hade varit att hitta den perfekta tomten och i framtiden få upp drömhuset någonstans nära mjörn, i stadsskogen med sjöutsikt hade inte varit fel men det är helt orealistiska priser tyvärr och man ser ju hur många osålda kedjehus som helst där de ska ha nästan 4 miljoner för knappa 115 m2 i sterila och inte alls hemtrevliga hus. Mitt favorittyp av hus däremot är de fina tegelhusen från 1980-talet i vitt mexitegel helst i 3 våningar med halvtrappor så det blir olika etager osv. Det finns många fina på tegelbruket och kvarnbacken som är jättefina.

Snart kommer min lägenhet ut till försäljning ni kan själva hitta den på www.hemnet.se och söka på Alingsås och Noltopsgatan 7 g. Det känns i alla fall som att inom en ganska snar framtid så kommer postadressen åter vara 441 XX Alingsås.

"Theres no place like home"..

Silly season i fotbollsvärlden!

Ska det äntligen bli ett regeringsskifte i Manchester tro? City har värvat Tevez och har väl i princip även klart med Adebayor från Arsenal och äger sen tidigare även Robinho, ser ut som ett riktigt spännande anfall där. Frågan är dock, vem ska ge dem fina passningar? Mittfältet måste rustas upp och vad händer med Elano, han spelade som en gud när Svennis var coach men försvann sedan helt året som var. Real Madrid har än en gång värvat ett gäng sjtärnor och nu liknar laget det som de hade med Figo, Beckham, Zidane och gubbarna, idel superstjärnor som alla är vana vid att stå i centrum och vara den det skrivs mest om, jag säger bara att det luktar lite fiasko även om det ser ruskigt spännande ut på pappret. Barcelona har legat riktigt lågt, vill sälja av sin bästa målskytt Etoo, är det så smart verkligen han är ju hur bra som helst? Skulle David Villa som är en av mina favoritspelare gå dit är jag som Barcafan inte ledsen men jag tror faktiskt Zlatan passat bättre som den centrala forwaden. då har han folk som springer åt honom och han kan vara bollmottagare och avslutare. Michael Owen har signat för Manchester United, ska han komma tillbaka en sista gång, hmmm njae känns inte så jättehet i alla fall.
 Spännande fortsättning följer.

Pokernatt söndag!

Sunday million på pokerstars är veckan höjdpunkt för alla pokerspelare online. Det är över 1.5 miljoner dollar i potten och ca 7 000 spelare brukar bänka sig kl 22.20 söndagkväll. För 215 dollar får man 10 000 chips att leka med låt spelet börja. Jag och Micke bestämde oss för att splitta insatsen o en eventuell vinst o köra den för det är roligare om man är 2 och risken att göra idiotgrejer minskar om man kan diskutera lite.

Började kvällen bra fick QQ i 3e handen o vann en liten.

Åkte upp o ner o upp o ner all in ett antal gånger för vår existens o illa ute med tio tio mot QQ , räddas av en stege på rivern, och illa ute med KQ mot AK o blev räddad av en Q på flop.

Dubblade med 5 5 mot AK. Låg då ganska bra till och topp på bordet med ca 40 000 chipsInte helt fel när man kikar ner och ser detta.


Körde ut en med AA mot Q2 nästan direkt efter och hade över 50 000..

Heroisk fold med QQ när vi reraisat o chippin gick all in utan o blinka, Micke ville folda o Olivia började skriva så det va bara o lägga den, bad "omen" när Olivia tok skrek, ska nog ha henne i knät alla pokerkvällar tror jag hehe han hade KK berättade han sedan när jag frågade honom så en grym laydown.

67 000 3 st 18 000 vi all in de foldar så vi går upp till 104 000,

kl 0300 o vi är ca 300 av 600 o inget händer får dåliga kort.

Knappen höjer 4x bb när alla lagt sig fram till honom, vi sitter medQJ Spader och trycker all in med 67 000 han synar med KK och det ser riktigt illa ute, snacka om att läst hans "bluff" fel, men fru fortuna är än en gång på vår sida och vi  floppar QQ på floppen helt sjukt o vinner. och har ca 135 000 chips runt 03,25

03,37 Får AK Hjärter i första position, hur ska vi göra blindsen är ju svinhöga och vi har 125 000 chips kvar så vi trycker all in och får syn av BB med AA boom tack o hej.

Var riktigt kul att spela och det är sällan jag varit med om att komma tillbaka så starkt efter att ha varit nere på under 10 gånger big blind för att sen vara bäst på bordet, fick i alla fall med oss en liten slant men inget märkvärdigt att ka på någonstans runt 370e plats, mitt rekord i den turneringen är 200e plats men det värsta den gången är att jag låg topp 40 länge men sedan blev helt kortdöd i en timme på ett aggressivt bord så blinden käkade upp halva min stack.

Får se om det går bättre nästa gång..


Värmerekord på gång?

Jag börjar undra på vad värmerekordet är i Sverige är från och med 1 juni till och med 1 augusti. Jag undrar hur många som har avbokat sina utlandsresor för att stanna hemma och njuta av värmen.

RSS 2.0