Fotbolls VM

Blir ingen innebandy nu tyvärr då det är sommaruppehåll här i stan. Saknar en försäsong men man får köra ensam, men har hittat ett bra gäng som kör military training, för er som inte testat det är det helt enkelt som att göra lumpen. Kräla, krypa, hoppa, köra mjölksyreträning, hoppa nerför backar och rusha upp osv, hur mkt som helst, asjobbigt.

Tycker det är trist att vi inte fått igång en försäsongs träning med Fröjered, när det nu skulle startas upp ett lag med seriös satsning så hade det varit bra att börja bygga en lagkänsla med att köra lite tuff träning ihop men tyvärr ser det inte ut att bli något på grund av olika anledningar. Vet inte om det är klart med tränare än, hade hoppats det skulle vara klart med en ledarstab. Jag själv ska inte vara tränare nästa säsong som det känns nu i alla fall, fick lite olika förfrågningar men om jag haft tiden hade jag gärna kört på med projektet i Falköping och att köra lite halvt om halvt med något nytt lag känns fel.

Så siktar på att kunna spela själv och bara ha roligt utan att behöva hålla i massa saker utan bara kunna gå till en träning och träna.

RSS 2.0