Summering tipstävlingen omg 12.

Nu ska vi summera ihop helgens matcher.
 
David tippade 4-4 och drog in en 3p spik på Hovshaga mot Kalmarsund, kändes faktiskt som ett solklart kryss måste jag säga då lagen är jämna. Hade även 5-5 på Älvstranden mot Pixbo men det blev tyvärr 5-4 så andra spiken gick jag bet på där men nära var det. Även 1p på Warberg, SödraDal och Engelholm och Kalmarsunds seger mot Vöikers så totalt hela 7p denna omgången. Totalt 40 poäng.

Thorbjörn tippade rätt tecken på alla matcher utom krysset mellan Hovshaga och Kalmarsund så han drar in 5 goa poäng.Totalt 40 p även på Thorbjörn.
 
Johan tippade 5-5 på sista matchen mellan Kalmarsund och Vöikers, jag fick den på facebook lite sent och glömde uppdatera den här på bloggen men fel då det blev 3-2 även om krysset låg nära till hands. Totalt fick han in poäng på, Warberg, Älvstranden, SödraDal, alltså 3p denna omgången och totalt 33. Kom igen nu Johan så vi inte drar ifrån för mkt. :) Vi vet ju hur fort det kan gå för det var inte så länge sedan Thorbjörn låg ett gäng poäng efter.
 
Viktig helg som kommer för många lag, kan väl egentligen säga att alla lag har något att spela för även Engelholm som kan gå ikapp Warberg om de börjar darra, inte så troligt med så bred och bra trupp men men...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0