Summering omgång 10.

Så här slutade helgens matcher.
 
2012-12-01   
IBK Vänersborg - IBF Älvstranden 3-3
Pixbo Wallenstam IBF - FBC Engelholm 5-4 SD
IK SödraDal - Fröjereds IF 4-3
IBK Vöikers - Olofströms IBK 1-8
2012-12-02   
Sportlife Kungälvs IBK - Hovshaga AIF 4-6
 
 
Många jämna matcher blev det precis som väntat. Omgångens hoppsan stod ändå Olofström för som firade lilla julafton borta mot Vöikers, hela 8-1 på bortaplan imponerar stort, om det var hemmalaget som var sömnigt och under isen eller om det var bortalaget som var på topp har jag ingen aning om men bra gjort Olofström.
 
Pixbo har spelat upp sig ordentligt och de unga tjejerna verkar ha växt in i div 1 kostymen (klänningen) lite mera nu. Jobbig uddamålsförlust för Fröjered som inte får med sig poäng denna omgång när alla andra lag i botten tar poäng, det börjar se jobbigt ut och Fif har dessutom Warberg kvar att möta före serien vänder.
 
Hovshagas tränare tog till "turbyxorna" mot Kungälv och de verkade ha effekt då de vann en jämn match med 6-4 och tog viktiga poäng. Kan räkna med att Thomas Andersson i Kungälv letar upp det fulaste man kan ha på sig nästa gång de möts för att kontra. :) Bild hoppas vi på i så fall. :) Jag kan tipsa om de gamla televerket orangea jobbar brallorna om du kan få tag i sådana. :)
 
Tipset i nästa inlägg.
 
 

Kommentarer
Postat av: TB

Antyder du att turbyxorna är fula??? Är ju från Adidas Original Store!

Svar: haha såg inte så snygga ut faktiskt :)
David Karlsson

2012-12-08 @ 15:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0