Tips på div 1 Södra damer.

Tänkte vara med och köra en tipstävling på Christians Damblogg men då han vill ha långa utläggningar om tipsen får det vara, tränar 3 ggr i veckan plus match själv och har ett liv utanför innebandyn får det räcka med ett gästinlägg då och då. Kör vanliga tips själv istället på mina egna villkor vilket passar mig bra, får se om jag kör alla omgångar men slänger upp mitt tabelltips här och första omgången nu.

Vet själv hur det var sist jag var med i tipstävlingen då Åsa Wall hoppade av efter lite mer än halva serien och då föll det liksom bort lite av grejen, troligtvis blev det för mkt att hålla på med, jag personligen tycker korta motiveringar räcker då bloggen ändå fylls av matchsnack hit och dit.
 
Såhär skrev jag på Christians blogg om serien, första omgången i nästa inlägg.
 

Historiens viktigaste div 1 med allsvenska platser i potten utöver SSL biljetten, är man inte på tå nu med värvningar och förberedelse inför historiens tuffaste div 1 kan man lika gärna lägga ner tycker jag, all in bara, varje poäng är livsviktig, varje träning, varje passning, varje närkamp, inget får lämnas åt slumpen och när jag tänker på detta så avundas jag verkligen årets damtränare, att vara tränare en säsong som denna önskar jag själv att jag fick vara men nu får man istället vara läktarexpert.

10. Olofström

De åkte ur efter att ha haft många liv och mirakulöst klarat sig kvar och kom tillbaka snabbt vilket är imponerande men jag tror inte de klarar sig så bra i år utan blir sist.

9. Åstorp Kvidinge

Vet inget om laget men nykomlingar brukar ha rätt tufft.

8. Pixbo IBF

Borde vara här någonstans i tabellen, vet inte hur det fungerar med spelarförflyttningar då de ibland ändrar reglerna men kan säkert vinna någon bonusmatch pga flyttade spelare, i övrigt känner jag inte igen någon spelare i truppen.

7. Partille

Har värvat lite fd Pixbospelare i Allansson, vet inte om Lendt och Jordansson är klara men ryktas om de två samt en tjej som lirade i Schweiz mm Får se om de får ihop det, är osäker på om de har kvar stommen i laget som gick upp men det mest svårtippade laget i serien tycker jag.

6. IBK Lund Elit

Tar man namnet Elit ska man fan va elitmässig också, så tror de får en rätt bra placering, vet inte så mkt om laget mer än att det är gamla SödraDal och de har väl kvar samma huvudtränare så är osäker på vad skillnaden är i övrigt men det borde väl vara någon form av Elitsatsning, återstår att se dock.

5. Fröjered

Tappat en del på backsidan vilket kommer visa sig, däremot gör de säkerligen en hel del mål framåt dock vet man ju aldrig helt säkert vilka som lirar när det väl är seriestart.

4. Hovshaga

De är väl lite som Arsenal, är ett bra lag men når inte hela vägen så de får min 4e plats.

3. Göteborg IBF

Har många spelare som är i bra ålder som varit med länge, borde kunna placera sig bra.

2. Warberg

Fått tillbaka lite spelare samt värvat bra, de har bränt alla broar som favorit men nu som underdog tror jag de grejar att nå SSL faktiskt och får bort det mentala spöket.

1. Kalmarsund

Har haft ambition i många år att nå SSL, nu eller aldrig.

 

Snälla klubbar, var nu stolta över att ha damlag i div 1 och visa vad skåpet ska stå på era hemsidor och uppdatera matchtrupper och skriv referat och höj upp nivån direkt, visa att innebandyn verkligen kan och detsamma med era hemmamatcher, gör det skoj att gå på innebandy nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0