Tät match mot Ragazzi

Ska väl inte i ärlighetens namn säga att det fanns några derbykänslor direkt i matchen, en halvt avslagen tisdagsmatch blev det, men stundtals blixtrade det till lite fint spel också ska sägas.

Matchen var mycket jämn och lagen följdes hela tiden åt och det såg ut att sluta oavgjort när Ragazzi fick in en boll med 50 sekunder kvar som styrdes lite oturligt men det är lite typiskt att ett slumpmål avgör en sådan här match.

Jag tycker vi ser stabila ut i defensiven, de spelar ändå i div 2 och kommer säkerligen bli ett mittenlag, med lite ambition och en tränarstab som inte lirar själva hade säkerligen de kunnat nå topp 3 men de spelar väl mest för att ha kul och en lite social grej vilket det inte är något fel på men då blir det säkerligen inte mer än en stabil mittenplacering vilket inte alls är så dåligt.

Vi har nu mött 3 lag i träningsmatcher och förlorat alla med uddamålet.

Hjälmared - Skara 3-4 (div 3)
Hjälmared - Sävens BK (div3) 4-5
Alingsås Hockey Ragazzi (div2) - Hjälmared 5-4

Så ändå jämna matcher mot lag i högre serier tycker jag bådar gott även om vi måste höja oss lite för att vinna dessa matcherna.

På Söndag möter vi Falköping som också spelar i div 2.
 
Fick tyvärr lämna återbud till Falköping pga för få spelare, trist verkligen. Återstår en träningsmatch onsdagen den 16 sept mot Fristad hemma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0