Damlag i Alingsås igen!

IBK Alingsås har anmält damlag i seriespel och det är inte vilka som helst som står i båset, legenden Stefan "Siffran" Johansson och Christian Aronsson, med de båda kan det bara bli succé.
 
Kul att återse Lisa Jansson som spelare i laget som jag tränade i div 1 med Fröjered för hmm 5 år sedan, oj vad tiden går fort, Lisa är fortfarande riktigt bra och nätade också i matchen. Även Johanna Strecker från Noltorpstiden då vi hade flicklag kände jag igen sedan var det väldigt ungt i laget. De unga tjejerna behöver allt jobba på en del för de har en del fysik att jobba på men de får också jobba ihop ett försvarsspel och kontringsspel, med bara 3 träningar kan man inte begära så mycket, en jättebra målvakt som de startade med kommer bli nyckelspelare i alla fall, riktigt imponerande var det, tyvärr fick målvakten som byttes in i paus ingen bra start och medspelarna va lite tröttare så hon fick en tuff match men det var verkligen inte hennes fel när hon blev bombarderad av mycket duktiga Lindås som jag tror blir topp 3 i div 2 Göteborg där även de har ett känt Alingsås ansikte på tränarbänken i Krister Carlsson fd IBK Alingsås herr. 
 
Kul att döma lite innebandy i alla fall och tror jag och Calle klarade oss rätt okej med vår insats, inte ens Aronsson hade något att tillägga efter matchen. :)
 
Hoppas verkligen ibk Alingsås stöttar sitt damlag ordentligt nu och satsar så de på sikt har en stark damorganisation och inte bara herrar. Jag kommer i alla fall kika på flertalet av damernas matcher och följa deras utveckling.

Kommentarer
Postat av: IBK Alingsås

Kristian Aronsson är mest prat och liten verkstad. I IBK så är det han som snackar att han gör allt medan andra gör det. Siffran är en goegubbe men ingen taktiker direkt. Tror IBK får det svårt i serien.

2015-09-10 @ 20:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0