1 p är bättre än ingen.

Så kan man sammanfatta det efter fredagens premiär mot Sollebrunn. De är bra på det som de gör och det är att springa och störa oss så vi tappade vårt eget spel. Sen bränner vi en hel del lägen som deras mv som är stor och bra tar och även Hansson är bra i vårt mål så 3-3 är väl en bra match av målvakter i innebandy utan tvekan.

Nyckeln att vi kom tillbaka var bland annat ett klarat 3 mot 5 läge när Sollebrunn hade chans att göra 4-0 och i princip döda matchen i början på 3e perioden men efter det så kändes det som vi fick lite energi i allt och när väl första målet kom så kom det två till och med bara 5 sekunder kvar satte Simon Berglund 3-3 vilket var skönt.

Otroligt egentligen hur vi kan svänga i vår prestation, spelat jämnt med 2 div 3 lag och ett div 2 lag på försäsongen och sedan kan vi inte slå ett lag som inte gjort mer än ett par träningar och inte lirat en enda träningsmatch, men kan personligen säga att det var en pissmatch för mig i 2 perioder, man kom inte in i matchen med något bra flow utan det mesta studsade fel mm, ja en sån match man har ibland, det värsta är att de flesta av oss hade likadant i 2 perioder sedan gick det bättre i 3e i alla fall och man får ta med sig lite positivt också.

Finns även andra saker som är negativt man bör ta upp på måndagens träning men det tar vi internt.