Spännande derby.

Vi gör en grymt bra match, följer spelplanen till punkt och pricka men tyvärr är Tibro lite effektivare och utnyttjar våra svagheter när de bland annat gör 2 mål i sina 2 pp samt vinner vår 5 min pp med 1-0, inte bra alls.

Totalt 6-4 till tibro efter att de vänt vår 3-2 ledning inför sista perioden. Publiken borde vara nöjd i alla fall för det blev dramatik, vi hade bland annat ett skott i kryssribban ifrån kvittering med bara några få minuter kvar men istället för 5-5 gjorde de 6-4 när det blev lite hawaii på slutet.

Allt som allt en bra match från vår sida, var bästa insatsen jag sett i år som jag varit med (4 sista matcherna).

Kul att även domarna höll bra klass och höll derbyt på en bra nivå, bra gjort Magnusson och Toverland.