Pisk mot Wårgårda!

Behöver väl egentligen inte skriva mer än en rubrik, detta var vårt absoluta bottennapp sedan jag varit med efter serien vände. Ingen bra uppvärmning (brukar ju va lite halvlojt i och för sig), vi är inte med i närkamperna i första perioden och Wårgårda rullar boll riktigt fint och ger oss en gratis lektion i hur innebandy ska spelas, snabba pass och fina kombinationer. Vi får ta timeout efter att ha släppt in en 5 bollar eller om det var 6 och höjer oss lite granna och gör ett mål innan pausen.
 
Vi pratar om moral vilket vi haft i alla andra matcher och att inte skämma ut klubbens märke för man har ett ansvar när man spelar i ett lag och alla tog tag i det, blir "bara" 3-1 i andra till Wibk och vi spelar 2-2 i sista vilket ändå är helt okej på bortaplan en fredagkväll, första perioden var riktigt usel och där blev vi totalt avklädda vilket inte får hända. Matchen slutade 11-4.
 
Det måste ändå sägas att Wibk var det bästa laget vi mött sedan jag var med och då har vi ju förstås serieledarna Alingsås "Ragazzi" kvar att möta och de borde väl vara lite vassare kan jag tro men för mig är det lite förvånande att inte Wårgårda är 2a och slåss om att spela i div 2, men deras tur kommer kanske nästa säsong. Beröm till dem för sitt fina spel måste jag säga.
 
Tyvärr drog vi på oss mkt onödiga utvisningar, visst kan man ibland diskutera om vissa domslut kanske men totalt sett så är ändå de flesta av våra utvisningar klockrena och jävligt korkade och handlar mkt om att vi var efter i situationerna, dock undantaget Olas då han faktiskt var först men domarna har inte alltid den perfekta vinkeln. 
 
Fredrik Fronth blev utsedd till matchens bästa spelare hos oss efter ett bra ihopp då han hoppade in efter Benis fått nog i målet efter 4 insläppta bollar på 7-8 minuter. Fredrik gjorde många bra räddningar på bl a frilägen och mkt hemmaavslut.
 
Hoppas vi kan tända till i sista hemmamatchen och visa publiken att vi kan spela bra för vår bästa nivå är ganska hög tycker jag efter bl a bra insatser mot Tibro och Varnhem mm.
 
Sedan kan väl domarna vara så snälla att maila mig deras hemliga dokument som inte finns där det står att en målvakt inte får spela med samma färg på tröjan som sitt egna lags utespelare för regeln finns inte, fanns på Gerhards tid då vi alla gick vår domarkurs men finns inte kvar då många lag har just detta, men fan skriv ihop lite egna tolkningar på ett papper så får ni visa mig det nästa gång hehe. :) Kul ändå att ni stod på er om detta trots att ni inte hade en susning även om ni inte tvingade vår mv att byta, det var ju snällt i alla fall, kanske hade kunnat kräva omspel då? Fast åka till Vårgårda igen och få stryk hade väl inte varit så kul kanske. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0