Uddamålsförlust mot Säven!

Säven kom med 3 femmor och 2 målvakter och satte upp ett jävla tempo, kan tänka mig att deras träningar är något helt annat än våra där vi knappt fått ihop 2 femmor och 2 målvakter, inte konstigt att det är skillnad då. Det var också väldigt tuffa närkamper och hårt spel som jag älskar, kul att vi fick använda kroppen, tack domarna för det.a
 
Vi hade en ordinarie femma som spelade 4-1 men vår andrafemma som var lite ihopplockad lyckades ändå bara släppa in 4 mål, tyvärr satte vi ingen framåt så vi fick stryk med 4-5, trist med förlust men som det såg ut är jag ändå nöjd med matchen, kändes också bra att kunna gå för fullt utan känningar i ljumskarna, får se hur det känns imorgon.
 
Vila 2 dagar och sedan träna måndag och sedan Hockey Ragazzi på tisdag, ett lag med många skickliga spelare men deras akilleshäl är väl att de inte tränar ihop så ofta då många spelar fotboll och hockey men de är skickliga så vi måste verkligen göra en kanonmatch för att vinna mot dem.
 
Nu behöver vi höja närvaron och kvalitén på våra träningar så vi kan spela matchlikt och komma igång, vi gör en jättebra match ändå vi som spelar men det hade varit lite kul att ha mer än en femma som är ihopspelad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0