Vila i frid Klas Ingesson

Tragisk men kanske lite väntat tog Cancer Klas Ingesson. Himla trist måste jag säga, hoppas han får det bra i himlen.

Var själv och såg på fotboll i helgen, såg mitt kära Chelsea möta Manchester United, träffade på flera jag kände b l a Wårgårda IBKs talföre speaker Kenneth Olsson som var mycket självsäker och sade att vi kommer nolla ditt Chelsea lätt, kom ihåg vem som sade det först, men som vanligt fick Kenneth fel. :)

Träffade även Robban Johansson som jag lirat innebandy med i Noltorps IBK och vi har vunnit serien 2 gånger på 3 säsonger och hade några sköna innebandyår ihop, han bodde även på samma hotell. :)

1-1 slutade matchen och det var väl ganska rättvist men jag tycker vi i Chelsea fick väldigt många varningar för skitsaker men men, vi är ändå obesegrade, dock bittert att ha kryssat mot båda Manchesterlagen och mot City blivit "målade" av vår egen legend Frank Lampard samt mot United i helgen släppt in 1-1 målet på Fergietime i 93e men en rolig resa med 3 goa gubbar.

Kommentarer
Postat av: RvP

Förstår varför din fotbollsdomarkarriär hemma i Sverige blev kortvarig, David! Alla varningar var korrekta, inklusive den när jag firade mitt ursköna mål i minut 90+3 (inte 93:e minuten, då är det förlängning!) med otillåten målgest. Referee Phil Dowd fick högsta betyg för sin insats av spelare, båda managers, utsända FA-kontrollanter och brittisk media, hur ofta händer det?
Chelsea var det spelmässigt bättre laget i andra halvlek, det måste jag tillstå, but it ain't over until the fat lady sings!

Svar: haha, kul kommentar, du har ju rätt i det att det är inte över förrän domaren blåser av. Högsta betyg av både spelare och managers vart har du läst det? :)
Alla har ju rätt till sin åsikt, min är ändå att chelsea fick varningar för i princip allt vilket kändes märkligt då matchen mot Arsenal som var mkt ful inte alls bestraffades så håt, nivåskillnad var det i alla fall. Sedan kan man diskutera vilken nivå som är rätt.
David Karlsson

2014-10-30 @ 09:52:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0