Jobbig förlust för FIF damerna

Hemma mot Kalmarsund blev det förlust och av det jag såg var det inget snack. Gästerna spelade otroligt rutinerat och disciplinerat och bjöd inte på något. Sedan tycker jag hemmalaget borde kört mkt hårdare press med underläge inför sista perioden, det väntades 10 minuter före en forcering kom men på tok för sent samt att 2 pp var totalt uddlösa när de fick chans att spela 5 mot 4, där behövs det någon plan b kändes det som när man kör fast, men Kalmarsund gjorde det också bra i sin box.

Långt kvar att spela på serien och med lite flax kan FIF tjejerna knipa en av de 2 platserna men det kommer bli tufft såklart. Kanske kan det bli någon joker som kan komma in när det gäller som mest....

Herrlaget slog Tibros ulag, gästerna hade som ifjol när vi mötte dem i falköping och piskade de rejält ett ungt lag och var utan chans i alla fall när man såg siffrorna, själv är man hälseneskadad, hade en vecka då det kändes skitbra men har känt av det mer eller mindre i ett år, ska boka en läkartid nu för nu är de förjävligt och se vad jag kan göra åt det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0