Jobbig förlust mot Vara!

Kort ref ikväll, blev en grym match mot Vara där vi började med en fantastiskt bra förstaperiod om man bortser från de sista 7 då vi tappade 5-2 till 5-5.

Andraperioden var precis tvärt om, vi tappade energin och gjorde för många lätta misstag och släppte totalt 7 raka mål (inräknat 3 från första perioden) från 5-2 till 5-9 innan vi fick in 2 mål.

Vi kommer nästan ikapp i 3e som vi brukar vara starka i men Vara kan vinna med 10-9. Jobbigt och kanske hade oavgjort vart rättvist men idag fick Vara 3p och vi 0. Jobbigt men vinner vi sista matchen mot Vänersborg nästa Lördag tror jag vi blir 5a då Sandared hemma borde slå Vara, Sibs har inte tappat så många poäng på sin hemmaplan.

Bra domarinsats av Trygg och Ola som dömt tillsammans sedan jesus gick på vatten och de är grymt stabila. Så skönt med domare som tar utvisning när folk slår bort bollen när det är andra lagets frislag, destruktivt så det skriker om det och i denna snabba sporten är det enorm fördel att kunna ta snabba frislag. Där kan fler domarpar ta efter tycker jag.

Bra publiktryck av både vår 24 manna(kvinnor också) klack och Varas mammaklack med rosa tröjor.

Bra underhållning helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0