Debut i IBK Hjo

Efter lite om och men så blir det spel i IBK Hjo andra halvan av serien i div 3. Många grejer har gjort att jag valde att byta tillbaka till Hjo där ja spelade i 1.5 säsong för 2 år sedan. De hade ont om folk och ville ha in en målvakt till och kompisen Fredrik hade ingenstans att spela så vi kom överens att spela ihop igen då han valde att sluta i Fröjered.

Har även hjälpt till att hålla i lite träningar och tillsammans med laget ändra lite på spelet där defensiven har prioriterats.

Bortamatchen idag 19/12 mot 4e placerade Svenljunga är på förhand ingen lätt uppgift och med flertalet återbud på spelare som normalt bör spela på 2 femmor saknades fick vi kasta om en del men lyckades ändå starta matchen bra. Vi gick till pausledning med 2-1 efter första perioden och vår defensiv satt riktigt bra och hemmalaget kom inte till så mycket.

I andra har vi mindre boll och även om vi hade en jättechans till 3-1 så blev det istället 2-2 på frislag mitt framför mål och 3-2 och 4-2 vilket gjorde att vi hade underläge inför 3e med 2 mål.

Hemmalaget gör även 5-2 innan Nicklas Delebeck gör 5-3 reducering och efter det hade vi lite tryck sista minuterna men tyvärr blev det förlust.

Ändå är facit mkt godkänt på alla som var med, Hjo har ett målsnitt på ca 9 insläppta per match och det halverade vi nästan idag, dock endast 3 mål framåt men 2 ramträffar och en del bra lägen som vi kunde satt dit så offensiven är jag inte orolig över utan det kommer komma när vi får kontinuitet på träningarna med lite mer samspelta femmor för nu var det många som inte spelat ihop förut.

Nästa match är mot f d div 2 laget Rydboholm och senast slutade matchen 5-0 till Rydboholm så det blir tufft.

Som vanligt är det ett nöje att ha Ola och Trygg som domare, de har ett gött snack på planen och letar inte efter utvisningar utan allt flyter på bra och jag tror Svenljunga va lika nöjda som vi med domarna då matchen flöt bra och inte en utvisning på hela matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0