Storsmisk i sparbankshallen när Linköping kom till byn.

Jämnt spel i 2 perioder mellan Fröjered och Linköping sen höjde gästerna tempot och drog ifrån rejält. 1-3 inför sista blev 1-10 och 3 i öppen kasse kom när hemmalaget ville testa lite, vilket är helt okej men det blev lite förnedrande att se 3 mål falla i öppen kasse.
 
Linköping var riktigt bra och även hemmalaget spelade bra och hade många chanser, men målvakten i bortalaget Linnea Edstrand var omutlig och räddade hon inte med skallen (hjälmen) så hade hon armar och ben i vägen, se och lär ni unga målvakter i Fröjered så ska en målvakt spela, matchens bästa spelare helt klart.
 
Sedan hade Linköping en vass kedja med bl a lagkapten Anna Wiman som var korsbandsskadad ifjol men såg riktigt het ut idag och var en riktigt vass playmaker och löpte enormt även i defensiven men hade riktigt bra offensiv ihop med högerforwarden Julia Sidklev Persson.
 
Det man saknar lite i hemmalaget var löpvilligheten, det syntes vilka hemmaspelare som kört försäsong och vilka som fuskat för när gästerna ställde om hann inte hemmalaget med i hemjobbet en del gånger, speciellt i 3e när tröttheten började smyga på.
 
I hemmalaget var det ingen spelare som var kanonbra, en del gjorde en okej match men många har mycket mer att ge. Linköping var bra och kommer tillhöra topp 3 i mellersta, om Fröjered ska göra det krävs bättre ork på vissa spelare.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0