Seriepremiär!!!!

Då är vi här nu då, vi började vår resa i maj och tog över Falköping, jag, Mats (ass tränare) och Peter (lagledare) och vi har tillsammans med laget jobbat hårt och tagit stora kliv framåt och ibland några kliv bakåt för att jobba på, tror de flesta lagen kommer få se ett nytt Falköping och tror inte många kommer känna igen oss mot hur laget spelade ifjol men vi får väl se om det är bättre eller sämre, det ska först spelas 22 matcher innan man kan summera det.
 
Sandared möter vi imorgon på neutral plan då de inte får spela i Sandared och det tackar vi gud för, att lira innebandy i den hallen är inte kul, man får byta i hörnen på planen och ytan är mycket mindre än i en normal hall. Har inga mått men den är för liten, samt att man har betongväggar några centimeter ifrån sargen och förr i tiden har jag för mig att de även hade ribbstolar, som gjort för att folk ska mosas sönder totalt. Vet att de kör ungdomslagen där men att se en tuff div 2 match där hade inte vart kul. Har vart där själv som domare många gånger och det är även svårt o va domare då det verkligen inte finns en chans o gå över sargen utan man får verkligen ligga lite längre ifrån spelet men men.
 
Nu ska vi spela i Almåshallen, en skön plan faktiskt och om jag inte minns helt fel så är det enorma ytor bakom målen och stor plats där man har bänkarna så man som coach kan röra sig fritt, en stor läktare på långsidan som är perfekt för publiken att sitta och kika. Blir kul att åka till Almåshallen imorgon, har både spelat och coachat där förut, matchen då, ska inte bjuda på någon tändvätska men jag ser det som en stor utmaning och har respekt för alla lagen i vår serie, det perfekta är att vi kommer inte vara favorit i någon match i år utan vi åker till Borås och har allt att vinna och inget att förlora. Hoppas på en trevlig match, tufft men schysst och med 2 sportsliga lag och 2 glada domare med glimten i ögat. :)
 
GAME ON!!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0