Bra insats mot Lidköping!

Vi åkte till Lidköping ikväll med Falköping och mötte deras herrlag som spelar i div 1.
 
Det blev en tuff match där vi fick känna på hur det är när det går fort i innebandy. Vi får stryk med 11-8 (sista i tom kasse med 1 sekund kvar) och är med i matchen hela vägen in i kaklet ändå. Matchavgörande är när vi har en jättechans som deras målvakt räddar med en fotparad vid ställningen 9-7 och istället kontrar de in 10-7. Hade vi satt 9-8 där hade vi fått en riktigt energikick och de blivit lite ställda, men de vinner ändå rättvist, de har Ante Johansson som gör 3+4 och han blir viktigt för dem, tror det blivit omvända siffror om han lirat med oss istället, vi får väl skramla lite tills nästa säsong och komma med ett kontraktsförslag. :)
 
Skämt o sido, en lärorik match för våra unga killar som troligtvis aldrig mött ett så bra lag förut men våra unga 95/96 killar går in och vi har flera målskyttar från vårt JAS lag.
 
Blir som alltid bortskämd av domarparet Martin Jonsson och Jonas Gustavsson, stabilt som vanligt, överlägset bästa paret i Västergötland, hoppas de får lite "högriskmatcher" i div 2 också.
 
Nu laddar vi för DM i helgen.
 
Vi är i grupp 1 med
 
Skövde
Stöpen
Tibro
Lockerud u/Jas
(Falköping)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0