Dubbelseger idag!!

Det blev 2 fina segrar idag lördag. Alaget (Falköping) spelade i div 2 mot Rydboholm och vann med stabila 8-2, vi gjorde de psykologiska målen och 5-0 var väl av den kalibern då Erik i målet gör en kalasräddning och på efterföljande anfall gör vi 5-0, 4-1 där o Rydboholm kanske hade fått energi till att störa oss. Men en fin seger blev det och vi går upp på 6p och lämnar bottenträsket tillfälligt.
 
U-laget behåller serieledningen när vi slår Stöpen med 13-6 eller något sådant. Första perioden lirar vi riktigt bra och har 7-0, sen blir matchen lite avslagen.
 
Fröjereds damer slog Älvstranden fint borta med 9-4, de matcherna brukar vara jämna och roliga. Synd att Fröjeredsdamerna fick en dålig start annars hade de kunnat vara med ordentligt om fighten på de 2 kvalplatserna, men kanske kan de blanda sig i racet om de börjar sätta försvarsspelet för det har släppts in för mycket mål i år.
 
Vi är ju ett gäng av det "gamla" gardet i Ulaget men såhär illa är det inte även om man ibland kan ha lite krämpor, tycker faktiskt de yngre är de som har mest ont. :) Kul klipp i alla fall.
 
http://www.youtube.com/watch?v=_kcgigIDoGs
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0