Århundradets innebandyskräll!!!

Vad kan man säga, Falköping på 0p efter 4 matcher vinner över Skövde på 4 segrar på lika många matcher med 9-5 på bortaplan, vem hade trott det? Jag hade en bra känsla inför matchen då vi spelade bra mot Tranemo men inte knöt ihop säcken och denna gången gick det.
 
Läs mer här. Lite videosekvenser också.
 
Vår magiska förstafemma levererar mål i mångder, vår stenhåda andrafemma täcker skott och krigar som aldrig förr och våra extragubbar peppar och hoppar in och krigar. Alla gjorde jobbet till 100% och då vann det bästa laget idag derbyt inför ca 250 kokande.
 
 
http://www.falkopingstidning.se/artikel/32037/chockvinst-i-innebandyderby
 
 
Nu när adrenalinet lagt sig så får jag inte glömma att berömma domarparet Peter Holmgren och Patrik Limé. De bestämde sig tidigt för att sätta en nivå och höll den stenhårt matchen igenom. Slag=utvisning och då får vi en ren fin innebandy och spelarna får lära sig jobba utan att slå med klubborna. Hoppas de får chansen i div 1 för de är riktigt bra och det hade jag tyckt även om vi nu förlorat. De hade också riktigt bra placeringar och såg situationerna som kunde avgjort matchen när boll tar i ribba o mållinje samt spelvändningar mm. Samt att de har en god dialog med spelare/ledare som gör att man förstår deras bedömningar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0