Suddenseger för A-laget!

Fredagkväll och "halvderby" när Vara kom på besök till Odenhallen. Klacken hade växt från ca 10 pers till 50-60 och det blev en stor skillnad på stämningen i hallen, de normalt 80 starka på läktarna hade blivit mellan 250-300 istället. Vara bidrog säkert med 30 per i sin klack som jag kallar för den "rosa mammaklacken" då det ser ut att vara ett gäng mammor som håller igång där i sina rosa fina tshirtar, kul initiativ.
 
Matchen blev en publikmatch, kanske inte matchen tränarna ville ha men helt galet slutarden 10-10 efter 60 minuter och i sudden åker gästerna på en 5min utv för en sen bentackling, säkert inte medvetet men sådant blir det 5 min utvisning på om domarna följer regelboken vilket de gjorde. Vi har några chanser och när det återstår ca 10 sekunder får gamle räven Mats Svensson sätta bollen på ett snyggt direktskott. Mats som är assisterande tränare och har kört ett antal övningar det sista med direktskott visade hur man ska göra i alla fall. :)
 
Patrik Malmström var hetast i matchen och stod för 3 mål och några assist. Mats gjorde 2. Premiärmatch i Alaget för Stefan Särnefelt som är poängligaledare i div 4 där vi har vårt ulag fick komma in och göra 1+1. Övriga mål, Frölin, Sebbe, Linus, Kalen, Philip.
 
Vara är ett riktigt bra lag och de bjöd verkligen upp till en bra innebandy, sådana här matcher är kul med mycket fart.
 
Bra domarinsats av Pedram Koublani och Mikael Magnusson som normalt inte är ett domarpar men de gjorde en bra match.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0