kom igen nu för fan trekronor!

Det var pinsamt dåligt mot Vitryssland, inte för att förringa motståndarnas insats men kan vi inte lyckas ha ett powerplay ens en gång i VM som får dit lite mål, riktigt dåligt var det.
 
Det känns som elitserien i hockey har tappat avsevärt i anseende, förr kunde våra bästa spelare på hemmaplan dominera i VM, nu är de totalt osynliga mot mediokra motstånd.
 
Det var bättre förr!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Mange

Beror på hur man ser det. Dom andra lagen har fått fram bättre spelare än vad dom hade för ca 10år sedan och på så sätt spelar man en bättre hockey. Elitserien håller en bra klass i Europa, så jag tycker inte man ska klanka ner på den.

Svar: Ärligt talat om Elitserien håller bra klass borde vi inte dunka in några mål i pp mot vitryssland då? Det var fan det sämsta pp jag någonsin sett.
David Karlsson

2013-05-07 @ 13:49:00
Postat av: Mange

Nu är det ju så att PP har blivit det som folk har hakat upp sig på, och med all rätt. Men folk måste ha något att gnälla på. Det går ju inte att erkänna att dom mindre lagen har kommit ikapp *ironi*

Svar: även i 5 mot 5 var vi ju dåliga igår, så vet inte vart du vill komma med det du säger, men vi har kanske olika krav.
David Karlsson

2013-05-07 @ 20:09:32
Postat av: Mange

Jo, dit jag vill komma är att det svenska folket är så vana att Tre Kronor är en dominerande nation inom hockeyn, och vill inte riktigt inse att dom mindre nationerna har utvecklas något enormt. Det gnälls att Tre Kronor spelar dåligt till höger och vänster, men kan det inte vara så att det är motståndarna som gör det bra??

Svar: lite kanske, men man ser ändå på kvalitén osv i passningsspel och annat att Sverige inte var så bra, men det kanske blir bättre ju längre turneringen pågår.
David Karlsson

2013-05-08 @ 11:50:53
Postat av: Mange

Till en viss del kan jag hålla med, men saknar man det rätta självförtroendet så kan det bli så. Men det blir ju så här tokigt när Mårts plockar ut samma typ av forwards. Det är ju mer eller mindre bara powerforwards rakt igenom. Man saknar en stor lysande stjärna som tex Foppa, Sudden, Lidas,

2013-05-09 @ 10:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0