Summering tipstävlingen omgång 21

Snart är vi klara en omgång återstår.
 
Helgens matcher slutade såhär.
 
2013-03-09   
IBF Älvstranden - IBK Vänersborg 7-6
Hovshaga AIF - Sportlife Kungälvs IBK 7-1
FBC Engelholm - Pixbo Wallenstam IBF 7-3
Fröjereds IF - IK SödraDal 6-7
Olofströms IBK - IBK Vöikers 7-1
FBC Kalmarsund - Warberg IC 4-5 SD
 
Match 1 då, Älvstranden hade hela 7-1 ledning men Vänersborg vaknade försent och får återigen spela den tragiska västgöta div 2an, för den är verkligen tragiskt dålig. Får se om Lidköping som ser ut att vinna den kan kvala upp, inte omöjligt då de har många som vart med länge men de spelar något så kopiöst förutsägbart så är man bara lite mer än "lekledare" så ska man kunna läsa det lätt.
 
Hovshaga vann lätt mot Kungälv som vart nedflyttade redan för några omgångar sedan.
 
Engelholm skulle knappast tappa hemma mot Pixbo och gjorde inte så heller så nu är Pixbo i div 2.
 
Fröjered hade ledning 6-5 men tappade till 6-7 på grund av mycket naivt och onödigt chansspel, sådant som de har gjort hela säsongen, för många svåra pass på mittplan, när ska de sluta ge bort onödiga poäng undrar jag? Dags för ledarstaben att rannsaka sig själva också när laget gör samma misstag om och om igen hela jävla säsongen. Offensivt ändå en grymt rolig match att se, men i avgörande lägen är det absolut tillåtet att spela tråkigt (taktiskt). Smart spel av SödraDal ska sägas.
 
Olofström trodde inte jag skulle vinna denna men jag vill passa på att berömma laget som har vunnit när det mest gällt. Bra jobbat Olofström som har blivit bättre och bättre ju längre serien gått och inte alls visat några nerver när andra lag darrat har de vart lika stabila som en pansarvagn jämfört med en liten Nissan Micra.
 
Kalmarsund störde faktiskt Warberg och jag tippade faktiskt 4-4 och är glad för då drar jag fina 3p i tipstävlingen.
 
 
Tipstävlingen totalt då.
 
David fick ihop 1p på -Engelholm och 1p på Hovshaga, var bara 1 mål ifrån spik på båda de matcherna ska sägas, samt 3p på spiken i Kalmasund. Totalt 5p. Var även 1mål från x i både Fröjereds match och Vänersborgs match, nära som sagt nära.
 
Thorbjörns tips då. 1p på Olofström, 1p på SödraDal, 1p på Engelholm (1 mål från spik där), 1p på Hovshaga och 1p på Älvstranden. Totalt i omgången 5p även där.
 
Totalt inför sista omgången då:
 
David 69 och Thorbjörn 65
 
Finns inte på världskartan att jag ska ge bort segern nu inför sista omgången Thorbjörn. :)
 
Men allt kan hända, 1 spik på Thorbjörn och det kan svänga fort.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0