Hemmaplan avgjorde i första omgången i kvalet!

Sala slog Warberg hemma och vad man kan läsa av matchrapporten så var Warberg utvisade 6 gånger och Sala bara 1, kan de vara så att bortalaget var lite efter i situationerna eller helt enkelt övertända, kostsamt att åka på så många utvisningar i alla fall, dock bara 1 insläppt men det suger ju också ganska mkt energi att jobba i boxplay.
 
7-6 till Sala och 3 blytunga poäng, målskillnaden är inte så viktigt utan det gäller att ta sina hemmamacher i en sådan här grupp och snyta någon poäng borta. 10 p borde räcka till topp 2.
 
Bara 24-17 i skott så inte jätteimponerande statistik för målvakterna men de kanske var bortspelade och målen kom i öppen kasse.
 
I match nr 2 hade Telge ledning med 1-0 efter period 1. I andra vände Uppsala på steken och ledde med 4-1 inför sista och fixade en 5-2 seger och tar ledningen i gruppen just nu.
 
39-17 i skottstatistik visar att Uppsala är mkt starka som tar så mkt avslut på mål.
 
I nästa omgång möts Telge hemma mot Warberg, förloraren där får det mycket tungt.
 
Vinnaren av Sala mot Uppsala har skaffat sig ett ruggigt bra läge inför de sista 4 matcherna om det inte blir oavgjort då vilket inte vore något konstigt. Får kika på tipstävlingen senare i helgen. Nu är det Sveriges match mot Irland som gäller.
 

Kommentarer
Postat av: En av alla

Av matchen att dömma när det kommer till utvisningar, så tycker inte jag att warberg var efter i situationerna, inte heller övertända. Domarna såg något ingen av oss andra såg. Målvakterna var inte bortspelade, missar i svar eller rent av kontringar. Inte ett enda mål gjordes i tom kasse. Målvakterna och båda lagen gjorde en väldigt bra insatts.
Matchen låg i domarnas händer, vilket avgjorde matchen.
Mycket tråkigt, när det kommer till kval till ssl.

2013-03-23 @ 19:17:08
Postat av: David

Tack för dina tankar om matchen.

2013-03-23 @ 23:20:26
URL: http://innebandydavid.blogg.se/
Postat av: Anonym

Riktigt bra kommentar angående matchen mellan Sala-Warberg, instämmer helt!

Svar: kanon, men varför vara hemliga arne?
David Karlsson

2013-03-23 @ 23:26:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0