Sommar och värme!

Var ledig i förra veckan tisdag till söndag och besökte Astrid Lindgrens Värld.
 
Mitt intryck.....Totalt överskattat och ett ställe där föräldrar sugs ut på pengar då de verkligen tar ockerpriser.
 
Missförstå mig inte, jag tycker inte jag är en snål farsa direkt, tvärt om, men om jag ska betala 1000 kr i entré för min familj då förväntar jag mig lite kvalité.
 
Vi såg 2 pippishower som var helt okej så sett men att sedan se "villa villerkulla" var rent pinsamt. 2 våningar o jättelitet hus. När ett ex antal tusen personer besöker stället så kunde de väl lägga ner lite mer på det. Det kändes som något de byggt upp på 3 timmar.
 
Sen kikade vi några minuter på en Madickenshow och de körde skämt som inte ett enda barn fattade kan jag lova. Njae mindre bra, underhåller man barn under 7 år som de flesta ändå var, keep it simple!!!
 
Jag ser fram emot Liseberg när jag börjar min ledighet, ska bara se till att inte åka under Gothia Cup då väntetiderna är galet långa. Dessutom älskar jag Liseberg själv, jag kommer aldrig växa ifrån det och mina barn hade jättekul ifjol och förmodligen ännu mer kul i år när de är 1 år äldre.
 
Innebandy då, tja jag och Mats och Peter kör på med Falköpings ibk i div 2 västra Götaland. Vi premiärspelar träningsmatch på tisdag, kan kalla det en testmatch för att se hur vårt nya speltänk sitter och ge oss tidiga svar på hur vi ska jobba vidare. Samma grej körde jag med Fröjered då vi träningsmatchade mot Lerum i juni/juli. Jag gillar att köra innebandy i maj/juni när jag tar över ett lag då aug-sept är på tok för kort försäsong enligt mig. Laget är ett härligt gäng, mycket ungt men ändå några 30 + spelare som får stå för rutinen vilket jag tycker är viktigt.
 
Vet inte hur mycket jag kommer hinna skriva om dam div 1 nästa år, men jag rekommenderar min vän Christian Svenssons blogg, han har kört en blogg med namn dam 2an och den finns på innebandymagazinet. Då han kommer ingå i ledarstaben i ibk Göteborg så kommer han skriva en hel del om div 1 och han kommer kunna se en del matcher då han säkerligen lär följa Älvstranden på nära håll. Så jag tycker Christian får bli min "arvtagare" nästa säsong, men något inlägg då och då blir det nog ändå.
 
Ha en skön sommar, ska uppdatera efter träningsmatchen mot Skara som är på tisdag, så onsdag kommer det nog upp ett inlägg och även om vi förlorar såklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0