Seger i premiärmatchen för Falköping mot Skara.

Matchen mot Skara började bra och efter första perioden ledde vi med 3-1 och allt såg mycket stabilt ut. I andra blev det lite rock n roll och Hawaiispel och den perioden slutade 3-3. I sista bestämde vi att nu räcker det med insläppta mål då vi har sagt att max 4 insläppta per match ska vara målet och sagt och gjort blev det så, sista perioden vanns med 4-0 och det var riktigt stabilt. Slutresultatet blev då 10-4.

Alla 3 femmorna levererade och defensiven satt mycket bra för att vara första gången vi testade det på match. Det är också lite ovant första gången man ska coacha ett nytt lag, många nya namn att lära sig men som tur är har Peter (lagledare) järnkoll på namn.

En bra träningsmatch mot ett Skara som saknade några spelare men ändå gav oss en bra kamp, de hade en mycket bra ung målvakt och de spelade smart i sitt kontringsspel tycker jag.

Bra domarinsats av Magnus och Calle, tack för att ni ställde upp.

Nu blir det träningar juni ut och sedan lite frivilliga träningar i juli för att i augusti köra 3 pass i veckan inne med fys ute.