Div 1 södra tabell tipset!

6. Kalmarsund
 
Laget växte mycket under serien ifjol och har en mycket vass förstafemma om alla är kvar. De kan lika gärna komman några placeringar högre upp men efter mycket noga övervägning så sätter jag dem på en mittenplacering, mycket beroende på att lagen jag tippar över har imponerat lite mer på mig.

Kommentarer
Postat av: hmm

Alla är inte kvar, kolla deras hemsida. varför tippa om man inte har en aning ;)

Svar: Varför inte, det är väl kul att någon skriver om serien eller? Det är ju valfritt att läsa min blogg. :) Kul ändå att just du gjorde det.
David Karlsson

2012-09-17 @ 18:12:57
Postat av: vetande

Alla är inte kvar men det har kommit in nya och stommen är nästan densamma som förra året.Sen har unga spelare blivit ett år äldre.Kan kanske skrälla om man använder truppen rätt

Svar: Håller helt med dig.
David Karlsson

2012-09-19 @ 15:53:34
Postat av: undrande

Roligt att se ditt tips.Kan nog hålla med till stor del,nedre halvan kan bli ett riktigt getingbo,Dock tror jag vöikers kommer att få det riktigt tufft.Tror även att södra dal har tappat en del.Fbc har ett ungt lag med mycket talang.Håll ögonen på unga Annie Nilsson vilken talang!!!

Svar: Annie gladde mig redan ifjol så har faktiskt redan varnat för henne om du kikar i bloggen på tidigare inlägg, hon borde u19 börja ha koll på under hösten/våren tycker jag.
David Karlsson

2012-09-19 @ 16:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0