Ska innebandy vara rättvis?

Hörde från Mullsjöhåll om en mycket intressant sak. I Juniorallsvenskan som är en jättestor turnering för ungdomar runt om i sverige så har Mullsjö fått 2 hemmamatcher på 6 matcher och alla andra lag fått 3 förutom Floda som fått 4. Ringer inte en klocka där? Det är ju en jättefördel att få 1 extra hemmamatch, nu börjar man undra men det klart att alla kan ju göra fel.

När Mullsjö påtalat detta får vårt kära innebandyförbund så har de skitit i att ändra det. Lättast hade ju varit att i mötet mellan Floda och Mullsjö byta så att Mullsjö får hemmamatch istället och alla fått samma, 3 hemma och 3 borta men icke sa nicke.

Inte är det fan konstigt att folk fortfarande kallar innebandy kalle anka sport och man hör "bara i innebandy" från folk som lirar fotboll mm. Hur vore det om chelsea fick 4 hemmamatcher i champions league och Juventus bara 2 och UEFA typ äh lös det själva vi orkar inte ändra schemat.

Snälla lilla förbundet, ta tag i detta nu för det är ju riktigt pinsamt. Spela om matchen mellan Floda och Mullsjö i Nyhemshallen i Mullsjö, tragiskt värre måste jag säga att det får gå till såhär, JAS är ju många ungdomars största innebandyminne, det måste man respektera.

Jag är inte involverad i varken Mullsjö eller Floda eller någon annan förening med anknytning till JAS och har inget egenintresse av att skriva om det men jag tycker det är STOR SKANDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vad tycker ni andra som följer innebandy och kikar in här?

Kommentarer
Postat av: Fidde

Det du skriver om verkar ju helt konstigt, jag har inte hört talas om något sådant förut i alla fall. Konstigt att Mullsjö bara fick 2 hemmamatcher.

2012-11-27 @ 14:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0