Helgens matcher i div 1 södra, omg 7.

Då var alla matcher spelade denna helgen.

2012-11-09
Pixbo Wallenstam IBF - Sportlife Kungälvs IBK 3-4
2012-11-10
IBF Älvstranden - Hovshaga AIF 2-3
IBK Vänersborg - FBC Engelholm 4-3
Fröjereds IF - Olofströms IBK 7-4
IBK Vöikers - Warberg IC 2-8
2012-11-11
IK SödraDal - FBC Kalmarsund 6-5

Ganska väntade resultat tycker jag, jag berättade om att jag förutsåg jämna matcher överlag förutom Warberg och så blev det ju också.
Blytunga 3p för Kungälv och Fröjered. Även Vänersborg tog en stark trea mot Engelholm där duktiga Belinda Johansson fick sätta segerbollen. Hovshaga har en formtopp just nu och besegrade Älvstranden borta, en bra skalp helt klart.

Jag tycker att årets serie är den jämnaste på många år och det är riktigt kul. Det skulle inte förvåna mig om det står mellan 5-6 när det är 2 omgångar kvar om vilka som ska åka ur.

Återigen tycker jag att svenska innebandyförbundet borde se över stackars div 1 damernas upplägg i serien, 4 lag av 12 åker alltså ur. Helt fel verkligen. 2 kunde åka ur och kanske lag 3 o 4 från slutet kvala eller så, sen behöver vi också få 2 allsvenskor på damsidan så man går upp i SSL vid vinst i serien under, inget kval när man vinner sin serie samt lägg till så vi får tillbaka 4 div 1 or igen på damsidan.

Hade lite planer på en flipp och flopp efter omgång 7 men det är svårt när serien är så jämn som den är, spar det tills juluppehållet tror jag. Ska även göra årliga hemsidekollen så kan varna om det redan nu, min favorit i hemsidekollen är som alltid Kungälvs som i många år haft en grym hemsida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0