Lågkonjunktur i innebandyvärlden?

Jag undrar om många klubbar har ont om pengar, klubbar som normalt sett brukar dundra på i silly season är det knäpptyst om och istället presenterar de spelare man inte direkt får skrämselhicka om, syftar på följande klubbar utan någon inbördes ordning.

Visby IBK, de brukar alltid värva 2-3 etablerade SSL spelare eller toppspelare i näst högsta serien mm men inte mkt o skryta om där.

Gävle var samma sak förr på herrsidan, nu verkar de totalt gått på dekis när de inte hade råd att ha ett damlag i div 1, inget jättebra jobb där.

AIK likaså, mest unga killar, säkert jättebra men inget som skrämmer direkt.

Warberg då, mycket snack och lite verkstad faktiskt, läste på nätet att någon hade skrivit Tiitu finns han på riktigt? Ja det är en bra fråga faktiskt och Wallgren var för dyr, så lät det inte för några år sedan då tog Warberg dem de ville ha.

Dalen är också ett lag som brukar värva bra spelare, vart är Hofbauers o gubbarna nu när de behövs? För några år sedan hade Dalen ett superlag men vann ändå inget, kanske det är bättre för dem att ha ett jämnare kollektiv? Ifjol trodde jag de skulle vinna då jag tyckte de fick ihop det bra men nu har flera bra spelare lämnat så nu blir det upp till bevis för tränarna, jag tror de blir mittenlag o åker i en kvart.

En bra tränare bygger ett bra lag och vinner, alla tränare kan vinna med ett lag med stjärnspelare när allt bara rullar på och vissa tränare kan inte ens vinna med det......

Helsingborg däremot verkar ha en del pengar, får se om de kan vinna något då och inte bara slänga ut pengar, de ligger ju geografiskt helt perfekt då de har en jätteregion att plocka spelare ifrån.

Pixbo Herr har inte heller kommit med något, hur blir det med SM-guldet där då grabbar? Just nu så känns det långsökt tycker jag även om Pixbo ifjol var roligt att kolla på måste jag säga så behövs nog ett par spetsspelare för att nå hela vägen men skönt att de slängde ut de gamla trötta gnälliga spelarna och satsade på de unga som visade spelglädje och hade fart i benen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0