Storvreta visar klass!

De visade upp en fin innebandy och Täby visade enorm respekt för dem och jag har väldigt sällan sett en 2-2-1 uppställning så djupt in på egen planhalva.

Trist att domarna hamnade i fokus när Stenberg i Storvreta råkat sätta ned foten i golvet två sekunder före han skulle ut från utvisningsbåset och sen tagit upp foten för att springa in exakt när hans utvisning gått ut. Då får han matchstraff 2 och det ska ju då vara för spelsabotage, okej om han löpt in och vart med i anfallet då hade den vart logisk men han vann ingen fördel alls av det utan det var ju dumt att sätta foten på sargen men jag lovar att flera hundra spelare gjort samma sak i sitt avbytarbås och hur många tränare ser vi inte som alltid står med foten på sargen?

Gör om och gör rätt som ett talesätt säger, ändra reglerna nu så vi får lite mer logik och alla som inte gillar innebandy inte får garva åt vår sport för det lär de göra när de får höra om dessa patetiska regler vi har inom sporten. Gå igenom reglerna och gör dem logiska och bättre, jag tror alla som håller på med innebandy inser att det är pinsamt att killen får Matchstraff 2 och förutom 5 minuters boxplay för Storvreta blir Stenberg avstängd i nästa match. Ta istället och se över alla fula grejer och liknande och ta tag i det.

Matchen i sig var rolig och precis tvärtom mot dödgrävar innebandyn som AIK och Sirius bjöd på senast jag kikade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0