Åter till verkligheten!

När man blir sjuk så vänds ens vardag upp och ner, men man lär sig att uppskatta att vara frisk också vilket faktiskt ger en tankeställare. Tänk på alla som är sjuka för jämnan och ligger för behandling av diverse sjukdomar? Vi som är friska är verkligen lyckligt lottade. Jag tackar själv högre makter att mina 2 flickor inte fick magsjuka som jag och min sambo fick.


Åter till innebandyn då, spontant så var det en kul omgång med lite skrällar, för det är ju trist om det blir som man förutser hela tiden.

Tipstävlingen såg före omgången ut såhär.

David 45 Filipsson 43

Omgångens matcher blev så här.

2012-01-14


Ale IBF - IBF Älvstranden 1-7
Malmhaug KFUM IBF - Pixbo Wallenstam IBF 4-4
Warberg IC - Olofströms IBK 10-1
Tvååkers IBK - IK SödraDal 4-5 SD
Hovshaga AIF - Östra SK Jönköping 5-2
2012-01-15


FBC Kalmarsund - Fröjereds IF 5-4 SD


Match 1. DK tips 2-7, CF tips 2-9 , 1p var (nära spik för David)
Match 2. DK tips 1-9, CF tips 3-6, 0p inte ens nära, stark av Malmhaug.
Match 3. DK tips 8-3, CF tips 11-1, 1p var (nära spik för Filipsson).
Match 4. DK tips 2-8, CF tips 1-10, 0p var ( omgångens skräll).
Match 5. DK tips 3-4, CF tips 6-3, 1p till Filipsson.
Match 6. DK tips 4-4, CF tips 3-5, 2p till David (blev ingen 3p då FBC K. avgjorde i sudden).

Totalt då. David 4 och Filipsson 3, en medioker omgång för tipparna, men kul med skrällar. Pixbo blev svårtippade då de inte hade elitspelarna med, kanske de går upp i eliten nu, de har tagit så många poäng nu att de ska fixa detta men kanske 1 seger till då Östra börjar ligga mkt pyrt till.

Tvååker måsta tränat bra över nyår eller så har Warberg lovat dem att få åka med till Malibu om de snodde poäng av SödraDal. :) Men vem vet det kanske blir säffle istället?


Totalt i tipstävlingen: David 49 - Filipsson 46

Östra hade chansen men tog 2 utvisningar som renderade i 2 baklängesmål och där kan de ha sumpat sin div 1 plats nästa år, att åka på en utv för för många spelare på banan är inte okej, helt enkelt slarv även om jag sett det på SSL nivå också men ligger man där Östra ligger har man inte råd med sådant.

I toppen så tappade SödraDal en viktig poäng och troligtvis var det lite underskattning och inte 100 % fokus, ska absolut inte ta någonting av Tvååkers fina insats men det är stor klasskillnad på lagen. Hur bra Tvååker är får jag se på söndag när de kommer till Tidaholm, en sak är säker de kommer vara bättre än i höstas, att spela i ettan utvecklas man mycket av.

Malmhaug har en ödesmatch nästa helg mot Olofström, seger där och det blir dramatik om att hänga kvar för flera lag, förlust och de 4 understa känns helt körda faktiskt. Annars inga intressanta matcher då topplagen möter bottenlagen på de flesta håll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0