Ännu ett damlag försvinner ur västergötland!

Nu är det Borås IBF´s tur att dra ur sitt damlag. Är jag förvånad? Inte det minsta då vissa personer som vart med i organisationen vart mycket oengagerade och inte kunnat ta ansvar mm. Minns när jag tränade Vänersborgs damer då Borås ringde samma dag och ville lämna wo i en div 3 dammatch mot vårt u-lag. Pinsamt var det och ingen ledare från A-laget (div 2) kunde förklara det fast de i ida hade över 25 reggade spelare i truppen. Det handlar kort och kort om dåligt engagemang och dålig organisation.

Borås hade förr i tiden ett blomstrande damlag som då gick under namnet Mariedal, dock hade de kanske inte så många bra ungdomslag vilket tyvärr satte stopp för daminnebandyn i Borås. I Borås finns ändå Borås GIF på damsidan, där enligt ryktena några från IBF denna säsongen gick över och startade igång ett damlag där. Fristad Goif hade damlag men de var väldigt unga och fick otroligt med spö då de var dumma nog att tacka ja till att spela i div 2, men de finns kvar i div 3 och ligger faktiskt i toppen där, jag såg inte att de var kvar där först men såklart är de kvar.

Västergötlands daminnebandy fortsätter att tappa. Görs det någontin från förbundet för att rädda daminnebandyn? Frågor kanske någon som läser bloggen kan svara på.

Kommentarer
Postat av: Fristad

Fristad goif har kvar alla sina spelare och spelar i div 3

2012-01-21 @ 22:55:24
Postat av: David K

Ja där var dem, såg dem inte när jag kollade. De ligger ju bra till. ska ändra i texten, tack.

2012-01-21 @ 23:10:14
Postat av: Anonym

Du skriver som du verkar veta allt om borås? Du har inte tänkt att ta reda på mer fakta istället för att skriva en massa skit?

2012-02-02 @ 16:58:30
Postat av: David K

Känner många involverade i Borås och har mkt fakta som jag inte skrivit, kunde totalsågat mkt ska du veta om den oseriösa daminnebandyn i borås.

2012-02-02 @ 21:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0