Full tipsomgång igen!

Vi båda kammade 0 på Älvstranden mot Fröjered då Fröjered knep segern i sudden, det var utvisningarna (några billiga enligt ryktena på stan) som gjorde att inte Fröjered åkte hem med 3poäng för de var enligt rapporterna det bättre laget och då har jag pratat med folk som såg matchen och inte spelare. Poängtappet gör nog att Älvstrandens segerchans är väldigt liten utan de får kämpa med SödraDal om att bli tvåa då Warberg känns för starka, skulle Warberg tappa poäng blir det i så fall troligtvis i helgen mot Kalmarsund.

2012-02-18


Olofströms IBK - IBF Älvstranden Se matchinfo
FBC Kalmarsund - Warberg IC Se matchinfo
Hovshaga AIF - Ale IBF Se matchinfo
Tvååkers IBK - Malmhaug KFUM IBF Se matchinfo
2012-02-19


IK SödraDal - Östra SK Jönköping Se matchinfo
Fröjereds IF - Pixbo Wallenstam IBF Se matchinfo

Nya tips för nya matcher nu då.

Match 1. Svårt att säga hur taggade lagen är men tippar oavgjort här. 4-4

Match 2. Warberg går för guld och Kalmarsund för en fjärdeplats, dock kan nerverna ställa till det för Wic, något annat ser jag inte sett till spelartruppens kvalitet. Tips 3-7

Match 3. Ale tror jag har börjat tänka på div 2 och fick storpisk mot Fröjered hemma senast, något annat än Ale förlust här är en storskräll. Tips 7-2

Match 4. Tvååker känns lite bättre och har hemmaplan. Tips 6-3

Match 5. Sista chansen för SödraDal att slåss om guldet och en tuff match för Östra som hänger mycket löst i div 1. Tips 7-2

Match 6. Ett Fröjered som vill göra bättre ifrån sig än när de senast mötte Pixbo, tror att hemmaplan avgör då det blir en långresa för göteborgsrävarna. Tips 6-3

Filipssons tips kommer läggas upp så snart han tippat klart. Ikväll kommer jag skriva en liten peppning till ett lag jag personligen gillar som behöver en knuff i rätt riktning, det är ett damlag i div 1, gissa vilket? :)

Hej, Är ju ett par poäng efter David i kampen, så ja har inte mycket val. Måste helt enkelt chansa i några matcher :)

Olofströms IBK-IBF Älvstranden

Här kommer min första chansning! Bortalaget har inte imponerat det senaste. Olofström har räddat kontraktet och kan spela avslappnat. Det kan räcka långt :)
Tips: 5-4

FBC Kalmarsund-Warberg IC

Warberg står med ett ben i ett kval till Elitserien. Tidigare har det varit sämst när det gäller. Dags att bevisa motsatsen nu i en av de svåraste bortamatcherna i denna serie!
Tips: 3-6

Hovshaga AIF-Ale IBF

Nu får vi hoppas hemmalaget fått tillbaka lite spelare och göra sig själv rättvisa :) Storseger mot seriens sämsta lag är något ja förväntar mej :)
Tips: 7-1

Tvååkers IBK-Malmhaug KFUM IBF

Här kommer min andra chansing. Egentligen tror ja att hemmalaget vinner, men då ja e 100% säker på att David tippar etta i denna jämna match så måste ja chansa på tvåa :) Kan bortalaget sätta försvarsspelet finns chansen då Tvååker visat sig sårbara bakåt!
Tips: 4-5

IK SödraDal-Östra SK Jönköping

Bortlaget är redan i princip klara för spel i div II nästa säsong. Något ja räkna med redan då vi mötte dem i träningsmatch och vann med 8-2. hemmalaget har fortfarande en liten liten chans och få kvala till Elitserien. Då skall man vinna stort här :)
Tips: 8-2

Fröjereds IF-Pixbo Wallenstam IBF

Om jag inte minns helt fel, så fick Fröjered "torsk" senast mot Pixbo!? Dags för revansch nu :)

Tips: 7-4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0