Nu börjar allvaret!

Träningsmatcher i all ära men nu börjar allvaret. Det gäller att höja pulsen och kunna leverera när det gäller för träningsmatcher är inte samma nerver. Vilken rivstart det är i närområdet då, Mullsjö möter Jönköping i SSL, smaka på den!!!! Där tippar jag hemmaseger i sudden med 8-7, blir nog en rock´n roll innebandy utan dess like även om inte tränarna vill ha det så tror jag spelarna inte kan stå och spela taktiskt i årets match redan i premiären.

Vad har vi mer för intressant då, jo Dalen mot Umeå City även där derby direkt, grymt värre.

Damelitserien rivstartade med tungviktsmötet Djurgården mot Rönnby, ja att tjejerna är feta syfter jag ju inte på utan att det är 2 av favoriterna som möttes där vice mästarna vann mot mästarna, Rönnby vann med 7-4 borta, riktigt starkt.

För Jönköpings damer så är det hemmamatch mot Dalen, en match jag tror de nyper en poäng faktiskt tippa 4-5 förlust i sudden för JIK tjejerna.

Pixbo mot Iksu är också intressant, tror göteborgstjejerna vinner med 6-5. Det känns som att dameliten blir jämnare än på många år, men det är bara min känsla.

I div 1 mellersta dam har vi några intressanta derbymatcher, smaka på Skattkärr mot Hagfors, en repris på dm-finalen som Skattkärr vann på straffar, tippar den serien sedan, kanske vi kan komma igång med en tipstävling även i år, är någon sugen som brukar följa något lag så hojta till bara, supporter som tränare eller spelare, inga anonyma dock.

Smaka på Hässelby mot Telge, rysare måste jag säga då 1an mot 2an ifjol möts.

I div 1 södra så är det inte riktigt lika heta matcher i första omgången, bara denna.

IK Södradal mot Warberg,sen känns en del matcher väldigt öppna och svårtippade.

Såg att Östra precis som Fröjered hade mött Vänersborg i helgen i träningsmatch för att genrepa inför serien, Östra fick storpisk med hela 8-2 mot Vänersborg där dagen före Fröjered och Vänersborg hade spelat 5-5, ser tufft ut för Östra, men träningsmatch är träningsmatch.

En annan serie jag kommer följa är div 1 västra götaland. Vi har min hemstads lag ibk alingsås med och grannstaden skövde ib med, samt ett gäng göteborgslag och mitt gamla lag jag var tränare för fbc lerum med samt ibk lidköping som åkte ur allsvenskan ifjol kan de göra ett återtåg direkt, jag tror inte det faktiskt.

Permiäromgången där är det några heta matcher direkt.

Alingsås möter Tygriket och det är två lag som möts i många år, tippar Alingsåsseger med 7-4 där.

Nykomlingarna Billingsfors möter Lerum och där kan det bli skräll om inte Sundells grabbar har skallen med, inga matcher är lätta i div 1. Tippar ändå 3-6 där hemmalaget kommer börja bäst o leda efter första perioden.

Skövde möter Floda och hemma brukar Sibben vara bra så tror på hemmaseger med 4-3 där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0