Skönt snack med en dos ironi!

Götene ais i div 4 mötte vi (ibk hjo) i fredags och lira 7-7, ganska rättvist ändå även om man kan vända och vrida det till sitt eget lags fördel om man nu känner för det.

Han som snackar har ju en point i det han säger att vi hade första och de andra o tredje var jämn, vilket man lätt ser på hur målen gjordes. Att vi inte har något spel utan bara kontrar är kanske inte så mkt att säga emot i just den matchen då planen är trång och något skönspel inte är så lätt. Sedan presterade "hemmahjältarna" i Götene inget skönspel heller utan körde ner 3 man i princip bakom eller i höjd med vårt mål, att det blir kontringar för oss då kan till och med någon som aldrig spelat innebandy räkna ut, men en tuff match var det. Tråkigt värre så trampade en Götenespelare av min klubba så det blev en dyr match, speciellt då min klubba köptes in för ca 1 månad sedan, men en ny är inköpt i alla fall, kör fortfarande på zone med 1.5 curve och ,369 bladet denna gången då jag saknade den lilla toppen som är på det.

Kika på länken med matchintervju med deras spelare både före och efteråt. Skön kille med lite go självironi, sådant uppskattas mkt att folk vågar bjuda lite på sig själva.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=xobtRxSSp_s

Inför matchen.

http://www.youtube.com/watch?v=taEitQaLkHE

Efter matchen.

Kommentarer
Postat av: Filip

Tycker det är dåligt att du inte har några klubbor i ditt kontrakt med Hjo David :)

2011-10-20 @ 23:23:00
Postat av: David K

Var dum nog att missa det vid förhandlingen då jag haft min gamla i 4 år så trodde jag inte jag behövde någon, smällar man får ta hehehe..

2011-10-20 @ 23:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0