Period 3!

Nu laddar vi för period 3. Ska försöka skriva tiden oftare då det blir viktigt nu, det är inte jättelätt att skriva och försöka se matchen också hehe, men det är kul. Hoppas domarna inte petar nu bara utan låter tjejerna köra på och själva ta för sig mera. Domarna är i övrigt utmärkta men lite låg nivå bara.

Nr 7 i Ale får en dubbelchans Berglund alltså men Amme Svensson i målet (som vart sjuk även hon idag) räddar. Amme har ett stort fighterhjärta och vet hur viktig hon är då Fröjereds reservkeeper bara är 14 år, Freja Lindh är en jättetalang som fick göra ett inhopp ifjol i div 1 men som behöver lite mer matchning före hon är redo för div 1.

Fröjred har tryck igen nu och det är förstafemman med Moa Schönning nu som topp med Anna Nordmark och Angelica Högberg, det är en bra kombination då Schönning är kanske den mest tekniska spelaren i FIF samt har ett kanonslagskott.

Klockan på 3 minuter nu.

Frislag i bra läge för fröjered nu. Publiken klappar igång måååååååååål.

Schönning som jag varnade för sätter en boll i mål.

Varianten såg ut att misslyckas när Angelica Högberg tar bollen släpper ner till till Jennifer Johansson osh krosspassar till Schönning som smäcker in den i öppen kasse, chanslös Skyberg i målet igen.

3-2 tid 4:52

Tack Ale fan, det är skitspännande att kolla också ska du veta.

Sara Johansson i Ale ser skottsugen ut men fick inte bollen när Ale fick frislag, nu var hon bra med och täckte undan Jennifer Johanssons skott, mycket nära 4-2 för FIF där.

Tryck av Fröjred nu med förstafemman där Nordmark är back, Karin Johansson har inte kommit in det glömde jag säga. Tid 7:17

Anna Nordmark har lämnat sin forwardsposition och gått ner och spelar back nu, även Mikaela Svensson kör back nu. Det vaskas om en del i hemmalaget, båda spelarna har lirat back en del och Nordmark är bra på alla positioner utom i mål faktiskt och vinner mkt på sin fysik där hon är urstark.

Tryck av Fröjreds andrafemma, Ale ser lite trötta ut nu faktiskt har svårt att få upp bollen i sina uppspel faktiskt.


BRa skott igen av ales Sara Johansson, henne gillar jag måste jag säga. Räddningen av Amme Svensson i Fröjred var inte dålig.

Jätteparad av Skyberg i Alekassen på Johanna Johanssons backskott.


Måååål!

Av......nr 3...

Jennie Hedberg i Ale som slår in en retur i tumult, Berglund nr 7 får assisten hur de nu kan hitta en ass. Bök och stök i slottet.

3-3 nu tid 11:14

Ale kör på 2 femmor. De hörde kommentaren här tror jag.
Framåt i en lina för Ale. Asplund, Haklaj och Isberg, där de två förstnämnda vart pigga.


Oj oj dubbeldärrning med en hand av Skyberg i Alekassen, sjukt grymt bra keeper.

Tid 12:42

Fröjered tryck men Skyberg håller bra i kassen, nu är Karin Johansson inne i Fröjered. Nordmark är forard igen.Måååål för...!

Fröjered, ett markskott av Angelica Högberg där Jennifer Johansson skymmer Skyberg i Alekassen, Karin Johansson lägger en ass i sitt första byte, snacka om att Karin är viktig för Fröjered.

Vi har spelat 15:00 nu.

Kanonskott av Karin Johansson i Fröjered men Skyberg enhandsräddar igen. Hon tar allt hon ser.

Sara Johansson är farlig på sin backplats i Ale och lägger in en boll framför mål men bollen går utanför.

17:11 spelat, Skyberg räddar igen.

Tippar på att Fröjered har skjutit 15 skott mot Ale 5 i denna perioden.

Dubbelräddning av Skyberg då Anna Nordmark skjuter 2 gånger från kanten. Behöver inte hylla Skyberg mer, ni fattar va????

19.00, läge för timeout av Ale??

Ale utan mv 19.40

Timeout Ale 19:49.

Inslag Ale, nu eller aldrig!!!!!

Nu måste Ale ha 3 spelare på löpning där de 2 första löper upp en yta åt nr 3 och sen passa in den på ytan i övre slotter eller så och där ska lagets bästa skyttkomma.

ALes frislag gick överi täck och nuuu är matchen slut.

Nervdaller som vanligt.

Matchens lirare enlig mig Skyberg i Ale såklart, ohotat som planens bästa spelare, i Fröjered är det svårt, Anna Nordmark var bra och slet bra.

Moa Schönning fick priset, helt okej då hon gjorde en fin insats, hoppas hon för förtroende mer att lira i förstalinan.

Skottstatistiken hörde jag inte. 10-8 men det stämmer INTE!!!!

Pratade just med Skyberg och hon berättade för mig när jag frågade att hon lirat innebandy i ungefär 6 år och vart uttagen i göteborgs stadslag. Jag berömde henne för hennes insats och hon log lite blygt som tjejer i 15 års åldern gör när de får komplimanger. Hon är faktiskt den bästa målvakten jag sett i årets div 1 och det sade jag till henne.

För Ale känns det såklart surt att inte få någon poäng men Fröjered vann ändå rättvist om man ser till spelkvalite men Ale ska ha all heder för en bra genomförd match, de tröttnar lite i tredje när Fröjereds toppar upp och har inte mycket i anfall då.

Till Mamma Eva där hemma kan jag bara säga var extra stolt idag över din dotter, hon var lysande.

Hacket domarna hade gula tröjor, de släppte på lite mer i sista så jag vill berömma dem, godkänd insats men tyvärr håller många domarpar lite låg nivå det vet ju du Hacket om någon då du skrikit på domarna många gånger hehe.

Japp hedersam förlust är det, känner igen det från ifjol med Fröjered, vi förlorade nog 7 matcher där vi lett inför 3e perioden eller i 3:e men det är så när man inte har så mkt rutin samt att vi ifjol bara spelade på 2 femmor då vi hade så tunn trupp för div 1.

Ale kommer ta sina poäng det är jag säker på, de behöver jobba mycket på spelvändningar, de kan lika gärna lägga 80 % av sin träning på det för försvaret sitter bra men det är bara att jobba in effektiviteten. Låter enkelt men det krävs mkt jobb.


Får tacka er som följt matchen. Loggar ut och åker hem, är det några mer frågor så ska jag svara på de när jag kommer hem.

Ales ledare ville tacka för ett trevlig bemötande då de fick lite kaffe och macka och bullar när de kom, tack själva vill jag säga det var trevligt att pratas vid och schysst av er att ta er lite tid och prata. Lycka till vidare i serien.


Kommentarer
Postat av: Ale-fan

Det här gör du jättebra. Kunde aldrig tro det skulle bli så spännande att följa en liverapporterng.

2011-10-27 @ 21:30:25
Postat av: Ale Supporter

2 Ale mål nu så får jag rätt på tipset.

2011-10-27 @ 21:35:08
Postat av: Ale Supporter

Pixbo vinner emot Tvååker.

2011-10-27 @ 21:36:54
Postat av: Ale Supporter

Dags för Ale att gå ner på 2 femmor tycker jag.

2011-10-27 @ 21:39:36
Postat av: Hacket

Vilken färg har domarna på sina tröjor?

2011-10-27 @ 21:53:14
Postat av: J

Skit

2011-10-27 @ 21:57:19
Postat av: Ale-fan

Tackar för underhållningen. Lite deppigt känns det.

2011-10-27 @ 21:58:05
Postat av: Ale Supporter

Ännu en hedersam förlust på bortaplan. Tusen tack för direktsändningen jag får skaffa nytt tangentbord eftersom f5 knappen är utsliten. Än en gång tack.

2011-10-27 @ 21:58:22
Postat av: Eva

Som mamma till Ales målvakt var det jättekul att kunna följa matchen så här. Tack!

2011-10-27 @ 22:02:06
Postat av: Glenn

Bra ref kul att va med. Litte tråkigt för oss Ale fan

2011-10-27 @ 22:03:36
Postat av: J

Bra rapporterat!

2011-10-27 @ 22:11:08
Postat av: David

Tack ska ni ha för ni följde matchen på bloggen och tack för att ni uppskattar det. :)

2011-10-27 @ 22:27:56
Postat av: David

1740 siduppdateringar idag är nog rekord på länge hehe. ca 200 unika besökare i alla fall inte dåligt det heller. :)

2011-10-27 @ 22:30:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0