Brandlarmet gav ingen seger.

Lördagens bortamatch mot Elfhög för oss i IBK Hjo blev en tuff match. Serieledarna borta och ovanligt många återbud då säsongens längsta bortamatch skulle avverkas var ju inte det man ville ha direkt men 10 utespelare o 1 målvakt kämpade på bra.

Elfhög tog ledningen med 1-0 ganska snabbt men vi repade mod och jag fick göra säsongens första mål till 1-1. Just då kändes det bra men sen smiskade hemmalaget in 3 raka till 4-1 i paus. I andra perioden fick vi kontakt till 2-4 och hade chanser att närma oss till 3-4 och även hemmalaget hade chanser, hur mycket som helst faktiskt men de sköt mer i täck och utanför i andra perioden men 1 mål gjorde dem så det stod 5-2 inför sista.

Vi visste ju om att de var överlägsna oss spelmässigt och vår plan var att kämpa på och inte släppa för många mål men tyvärr rann det iväg ordentligt så vi fick spö med hela 12-3. Ändå tycker jag det var riktigt kul att spela, fick se många ansikten på spelare man spelat med och vart tränare/coach för både i Vänersborg och Elfhög. Får också vara glad för att ha gjort mål och i övrigt var det kul att spela mot ett lag som kör lite tuffare med kropp, den typen av innebandy vill jag spela. Det är bara att lära idag av förlusten att bolltempo är a och o i innebandy för där låg vi långt efter hemmalaget.

I mitten på tredjeperioden gick brandlarmet igång då handbollslaget i hallen brevid hade haft rökmaskin när spelarna gjort entré, då hade vi chansen att få omspel eller till och med wo om matchen inte kommit igång igen,men det blev inget med det och matchen spelades klart. :)

Nya Älvhögsborgshallen var riktigt fin men bara linjer för innebandy och handboll och nya fina omklädningsrum, en imponerande anläggning helt klart. Får önska Elfhög lycka till i fortsättningen och hoppas vi kan bjuda på bättre motstånd nästa gång.

Kommentarer
Postat av: G

Du skulle bara vågat yrka på WO !!!! :-)

2011-11-02 @ 13:55:06
Postat av: David K

Klart man hade försökt det hehe, du vet ju hur det vart i fotbollen i allsvenskan med avbrutna matcher som mff mot helsingborg mm. :) Lycka till i serien, ses i "Bunkern" i Hjo då jävlar...:)

2011-11-02 @ 22:31:13
Postat av: G

Det ser vi som en utmaning David !! "Bunkern" here we come.....Tycker då man skall spela om saken, mest rättvist i alla lägen. Omspel köper jag men inte wo oavsett anledning !

2011-11-03 @ 13:56:30
Postat av: David

alltså det jag skrev var på skoj. :) hade matchen blivit avbruten tror jag alla i vårt lag köpt en förlust med siffrorna som var då..

2011-11-03 @ 18:34:35
Postat av: G

Absolut David, jag är med på noterna....Bara eldar lite i skåpet :-)

2011-11-04 @ 09:57:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0