Stryk för Jönköping mot Sala!

5-2 seger för Sala inför 500 pers som säkert betyder lapp på luckan. När man ser att de lockar så mycket publik hoppas man ju verkligen att de får gå upp då varken Jik, Telge eller Ö-vik varit i närheten av att locka så mycket publik.

Telge leker med Ö-vik, smaka på hela 12-2 i skott i första perioden, när man ser det så undrar man ju om Ö-vik ens hade kommit topp 4 i någon div 1, tveksamt faktiskt kan man nog tro. Just nu står det 4-0 och det lutar ju åt 2 siffrigt och varenda mål kan faktiskt betyda mycket i detta kval. Sen är det ju så att tar man poäng på bortaplan är det en bonus då hemmalagen brukar vinna så vi ska inte dra för stora växlar av första omgången utan mer se efter 2 matcher då alla spelat både en hemma och en borta.

Något tvåsiffrigt blev det aldrig då Ö-viks målvakt måste storspelat i alla fall om man sett till skotten hela 19-4 i andra perioden.

Enligt rapporter från Södertälje var det spel mot ett mål (öviks mål) långa stunder.
Matchen slutade i alla fall 5-2 till Telge och skotten 41-20 (vilket ibland kan vara lite glädjesiffror för hemmalagen) som tog en bra seger. Båda hemmalagen vann då med 5-2, mitt tips på Telge seger med 5-3 kändes ruggigt nära i alla fall. :) Ca 300 såg matchen vilket var en bra publiksiffra.