Kommande helg!

Till helgen möter vi Köping som vi hade en bra fight mot senast då förlust 5-6 i en tuff o tät match.
i övrigt så spelas förljande matcher i helgen.

ommande matcher
2011-01-29


Hässelby SK IBK - Linköping IBK Se matchinfo
Fröjereds IF - Köpings IBF Se matchinfo
Farsta IBK - Råsunda IS Se matchinfo
Telge SIBK - Hagfors IF Se matchinfo
2011-01-30


Täby FC - Skattkärrs IK Se matchinfo
Rönnby IBK Ungdom - Hammarby IF IBF Se matchinfo


Jag ska tippa på torsdag tänkte jag men måste ändå säga att det är flera intressanta matcher som spelas, formlaget Hagfors ska möta Telge och där blir det intressant att se om det kan bli skräll där. Hässelby ska försöka behålla serieledningen mot Linköping och kanske kan det bli skräll där. Farsta och Råsunda möts i en avgörande match i princip om något av lagen ska ta chansen att hänga på för nytt kontrakt. Rönnby möter Hammarby i en minst lika viktig match även om förloraren där fortfarande har en liten chans till nytt kontrakt. Täby mot Skattkärr känns lite som en match i ingenmansland faktiskt och kanske blir lite avslagen.


2011-01-29


IBF Älvstranden - CL98IC Se matchinfo
Östra SK Jönköping - IK SödraDal Se matchinfo
Ingelstad/Växjö 08 IBF - Pixbo Wallenstam IBF Se matchinfo
Olofströms IBK - IBF Göteborg Se matchinfo
Jönköpings IK - FBC Engelholm Se matchinfo
2011-01-30


Warberg IC - IBK Vänersborg Se matchinfo

Älvstranden kan ta ett stort kliv mot nytt kontrakt vid seger mot CL, vid förlust så ligger piraterna inte långt ifrån att få själva gå på plankan. Östra och SödraDal är även de två lag som slåss om att hänga kvar, båda lagen har råd att förlora matchen men vill självklart säkra serieplatsen så fort som möjligt. I/V kanske kan skrälla mot Pixbo och gripa sista halmstråt till nytt kontrakt, personligen tror jag de är rökta i div 1. Olofström och Göteborg är två lag som ska klara sig utan några större problem, även om göteborg tappar Tikkanen till Pixbo har de en stabil trupp och i ärlighetens namn borde de utmanat Jik om seriesegern, vad som gått snett i Göteborg kan jag inte svara på alls. Warberg undrar jag vad de gjort i år, prestationsångest? Med så många bra spelare så borde de ha 10 poäng mer än de har men de har verkligen underpresterat speciellt med tanke på att de kört 5 pass i veckan osv sedan i somras. Vänersborg behöver inte vinna denna matchen då de har lättare motstånd kvar men är i poängbehov då flera lag är inblandade i bottenstriden och vill med all säkerhet ordna kontraktet så fort som möjligt.


I södra ettan är nästan alla lag inblandade i striden om nytt kontrakt där Jik redan avgjort seriesegern.

Kommentarer
Postat av: Jonna

Kolla på Göteborgs lag när de spelar match, många av dem som skulle vara bra nyförvärv har knappt varit med. Det har varit mycket runt omkring, många som varit tongivande har slutat. Så det är tyvärr vad som hänt. Hade alla som var med från början varit med och kört hade vi varit ett topplag. Men med det faktiska materialet som vi har nu som tränar och kör matcher så är vi inte ett topplag.

2011-01-27 @ 14:11:04
Postat av: David K

Tack Jonna då fick vi svaret där då.

2011-01-27 @ 15:26:51
Postat av: Johnny Skattkärrs IK

Hej David Har nu lagt upp mitt tips på hemsidan ifall du vill ha lite hjälp. Kommer nu att ägna mej åt helt andra saker än innebandy en vecka.

2011-01-27 @ 22:24:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0