Helgerån i Sparbankshallen!

Skrällen var riktigt nära, 5-3 ledning och med 5 minuter kvar sätter Hässelby 5-4 och sen har vi oturen o göra självmål när vi råkar få bollen på oss o in och sen minuten efter 5-6, helt sjukt.  Det är ju ofta genom åren man sett att topplagen har det där lilla flytet och tyvärr så åkte vi på det idag, det är grymt små marginaler men vår enormt bra prestation får vi ta med oss och min åsikt är att vi spelade faktiskt bättre än Hässelby även om de nu vann, vet inte om de håller med men det är ju i alla fall något positivt än att ha losat och blivit utspelad efter noter som mot Telge.

Vi får jobba på och komma igen, detta var en av de tyngsta förlusterna på länge, men det som inte dödar härdar en. Får ta av mig hatten och gratulera Hässelby de gjorde en strong prestation som kom igen i matchen.

Samtliga i vårt lag gör en enormt bra insats samt dagens domare från Stockholm, Parya Rad och Hampus Sethfors var riktigt bra matchen igenom.