Grattis Red Stars!

Får gratulera Vänersborg Red Stars till 2 välbehövda segrar, framförallt herrlaget som bytt tränare för andra gången i år eller vad man nu kan kalla det då Robban och Jörgen stod som ledare först och sedan kom Björn in. Patrik Thulin har tränat föreningens herrlag i flera år tidigare och det kändes som att detta var sista chansen för föreningen att hålla kvar sitt herrlag i förbundsserien. Man kan väl säga att sportchefen tog sitt ansvar.

Ett lag som jag anser vara mycket talangfullt på pappret, de har alla spelartyper som behövs för att kunna ligga på övre halvan, däremot kanske de saknar lite av en ledartyp som drar med sig spelarna i motgång då de ibland kan släppa in en del mål på kort tid, kanske är det också lite sviter av en medioker försäsong då ledarstaben blev klar sent.

Idag vann de i alla fall den viktiga streckmatchen mot Skillingaryd med 8-5 och stort grattis till Thulins pojkar.

Damlaget tog också en välbehövlig seger då de vid seger hemma mot Östra kan lägga 10 p till nedre strecket om CL98 skulle förlora sin match, en match där de har en revansch att kräva för en uddamålsförlust mot Östra i höstas. Personligen tror jag laget tar 3 poäng där och hänger av Jönköpingslaget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0