Helgens summering!

Ja det blev ett vm-guld för sveriges damer, var väl inget snack om saken egentligen. Såg en del av matchen på jobbet då grannbutiken säljer tv-apparater och det var rätt så lugnt (stendött) i vår sportaffär. Var väl tur att det blev jämnt målmässigt och bara 4-2 för hade Sverige vunnit med 10-0 hade det vart ett totalfiasko vm om ett land kan leka sig till ett vm guld, vad är då guldet egentligen värt?

I div 1 södra spelade Kalmarsund i fredags och tog ännu en trepoängare programenligt.

Tvååker vann precis som jag tippade mot Olofström, rätt nöjd att ha satt skrällen där och är ganska säker på att Filipsson inte hade vågat tippa den skrällen, men då han inte hört av sig så räknar jag inte poängen där.

Även Älvstranden vann programenligt mot Malmhaug, 7-2 blev det jag hade tippat 6-2 så rätt nära kan man ju säga där.

Ser fram emot toppmatchen i Tidaholm mellan Fröjered och SödraDal, kommer att bjuda på lite paustävling exakt vad det blir säger jag inte än, men missa inte det. :)

I mellersta damettan hade Hagfors krossat Södertälje med hela 9-2 på bortaplan, av skotten att döma så vann hemmalaget skotten med 40-33, frågan är då om seket inte räknat Hagfors 9 målskott som skott, det där har vi ältat förr om man ska räkna skotten som går i mål eller bara skotten som räddas. Jag anser solklart att alla skott som träffar målvakten eller ramen på målet ska räknas och även de som går i mål, annars får man ju en märklig statistik som när ett lag vinner med 9-2, ska man räkna bort 7 skott mindre för laget som vinner då?

Såg att Halna och Lockerud hade fyllt Töreboda sporthall i div 2 herr, 450 åskådare, starkt jobbat, synd att det var i slitnaste hallen i hela distriktet som matchen gick. Var själv där för ett tag sedan, små omklädningsrum, slitet som fan i en gymnastikshall a la 1974, pinsamt om de ska spela i div 1 där men det är ju sådant vår sport får leva med. Personligen hoppas jag att Vänersborg tar klivet upp igen samt att Borås eller Sandared kan gå upp för 033 regionen behöver ett lag i div 1 igen.

Kommentarer
Postat av: Filip

Okey, ja erkänner. Hade inte tippat seger för Tvååker :)

2011-12-12 @ 09:48:36
Postat av: David K

hehe misstänkte det. :) Nya tag i helgen då.

2011-12-12 @ 12:38:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0