Träningsmatchkollen!

Har luskat lite på diverse sidor och fått fram följande om träningsmatchern på dam div 1 södra.

Älvstranden mot Pixbo (elit) 2-5 (bra resultat av Pirates som stärkt upp med många från IBF Göteborg.

Olofström mot Craftstaden 5-5 (känns som att Craftstaden blir en stark nykomling)

Sala (elit) förlorade med 2-3 mot Gävle (nykomling i div 1 norra) Ett mkt överraskande resultat, men kanske någon var lite förkyld i Sala, det brukar ju bortförklaras när någon saknas av vissa tränare.

Karlstad (Elit) och Skattkärr (div 1 mellersta) mötte varandra i en derbymatch och Karlstad som stärkt upp mkt på silly season smiskade Skattkärr med hela 8-1. Karlstad känns på gång faktiskt efter 7? svåra år med dödgrävarinnebandy, kanske är det deras år i år? Så bra lag på pappret har de nog inte haft sedan urminnes tider i alla fall.

Imorgon söndag är det Linköping mot Östra på neutral plan, ska försöka luska lite mer om den matchen via några vänner som kommer se den.

Även följande match spelas:

Hässelby möter Tyresö trollbäcken och det kan ge en fingervisning om TT blir en stark nykomling eller om Hawks från Hässelby håller som topplag även i år, som sagt det är också tidigt på försäsongen så alla spelare luftas säkert så man ska ju inte dra för stora växlar.

Skriv gärna om ni har någon intressant match att berätta om. Snart blir det dags att tippa serierna men jag låter Rosten köra sitt tips först så jag inte gör samma misstag som han gjort hehe. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0