Grattis Malmö FF!

Det blev en märklig match, såg det mesta av den på livestream och jag kan nog säga att domarteamet vann matchen, hela 3 röda varav 2 grova vittnar om en hård dag på jobbet för dem. Rangers back var inte jättesmart när han blivit tacklad och ger igen genom att kasta bollen i huvudet på en malmöspelare, malmöspelaren förstärker ju o fick jätteont såklart men ändå dumt gjort av rangersspelaren som fick en grov utvisning och det redan i första halvleken. Dock tog ändå gästerna från skottland ledningen på ett långt inlägg där deras spelare snyggt bresidade in bollen på volley, men vad gjorde svenska försvararen då? Jo tittade på boll och glömde av att markera, det håller inte på en sådan nivå.

Men i andra så fick ännu en rangersspelare rött kort, tyvärr för mff så blåste domaren av direkt när det blev en duell och en armbåga kom upp från en av gästernas spelare men hade domaren haft is i magen hade han kollat vem som hade bollen och det var Daniel Larsson som hade skottläge men tyvärr blev då avblåst för frispark och rött kort nr 2 för gästerna. 3:e röda kortet åkte mff på när Ricardinho åkte på sitt andra gula kort, kändes helt klockrent och ingen tråkig kompensation. Mff gjorde ändå 1-1 på en snygg dubbelchans där de på hörna först hade en nick som rangers räddar på mållinjen och sedan drog en spelare på en riktigt stänkare utifrån.

När jag menar att domarna vann matchen så är det ju lite skämtsamt, det ska sägas att de var riktigt bra faktiskt men det tråkiga är ju att i sådana här matcher när det gäller så mycket att det kan koka över på spelarna och när det blev mer utvisningar är mål så brukar jag säga att domarna vann matchen lite på skoj.


Vilket lag de får möta i runda 3 är inte avgjort än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0