Grattis Djurgården och tack för showen!

Tack även IKSU som kämpade på bra men när det skulle avgöras var ni ändå långt ifrån lika vassa, Djurgården var bäst när det gällde, man kan snacka om mkt men rutin är mycket värt och vinnarskallar. Har man en gång vunnit så vill man vinna igen så är det bara.

Pratar vi vinnarkultur så är det svårt att räkna bort Warberg även om jag tidigare trodde på Storvreta men där har vi ju även ett par finnar som vunnit några gånger tidigare i sitt liv mm.

Får hoppas att herrmatchen blir lika bra som dammatchen för dammatchens sista period var grymt kul att se på-

Kommentarer
Postat av: Björn

Starkt av flickorna att som en nykomling vinna elitserien första året. Kanske vinner Sala eller Telge nästa år?

2011-04-16 @ 19:16:33
Postat av: David Karlsson

Björn du är verkligen rolig du. Nykomling haha, jaja man kan ju kalla Djurgården för nykomling, om du inte skojar så får du googla lite på Balrog där har du Djurgården, ganska se meriterad klubb..:) De vann dock inte elitserien, de vann SM-Guld, IKSU vann Elitserien (grundserien)... Sala kommer säkert göra en okej säsong men tror inte de når en final på några år om de inte värvar in 5 landslagsspelare.

2011-04-16 @ 20:15:02
Postat av: David Karlsson

Du Björn vinner Telge nästa säsong ska du få 1000 kr av mig då något lag först måste dra sig ur för att de ska få spela i elitserien. :)

2011-04-16 @ 20:53:21
Postat av: Björn

Läste på aftonbladet att det skräll vann efter bara 1 år i eliserien, borde ju vara en nykomling då?2011-04-17 @ 05:57:53
Postat av: David K

Om du verkligen inte försöker skoja så är det så här. Balrog som på damsidan har vunnit många sm-guld och hade massa landslagssspelare bytte damsidan till Djurgården=nytt föreningsnamn men stommen från vice mästarinnorna Balrog, att kalla dem nykomling är ju fel.

2011-04-17 @ 09:00:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0